Бебчо расте всеки ден, а цените в dm остават същите за дълго време

| от MamaMia |


В първите месеци след раждането децата растат бързо и се нуждаят от ежедневна грижа, внимание и любов. Продуктите, с които трябва да се запасим, въобще не са малко – както и времето, което да отделим за ежедневно пазаруване.

Добрата новина идва от dm България. От 20 август веригата магазини dm променя изцяло ценовата си политика. Всички продукти в магазините от веригата ще бъдат с гаранция за дълготрайна цена за период от минимум 4 месеца. Това ще ни осигури спокойствие и сигурност, че любимите ни продукти за грижа на бебето ще бъдат трайно изгодни, за дълго време.

Нека се върнем към пазаруването. Да започнем от пелените. Новороденото е буквално „унищожител“ на пелени. Знаете ли, че докато дойде моментът, пелените да излязат от употреба, за бебето се използват до 5 000 броя? В същото време пелените трябва да са едновременно качествени и практични, с добра попивателна способност, за да не се зачервява и обрива чувствителната бебешка кожа. Правилният избор, който да е и финансово изгоден, може да ви се струва труден, но не е така. В dm можете да откриете висококачествени пелени на различни марки, които вече са на дълготрайни цени. Можете да пазарувате, когато имате нужда и време, без да се притеснявате, че цената ще се промени.

Pampers_0012271

Снимка: Pampers Giant Pack+ Бебешки пелени различни размери, цена 27.90 лв.

Важен „помощник“ за поддържане на хигиената при смяната на пелените са мокрите кърпички. Няма начин да излезем навън и да не носим голям пакет с нас. Този продукт е рекордьор по употреба даже преди пелените. В dm ще откриете различни видове кърпички за бебета в най-различни разфасовки.

karpi4ki_2
Снимка: Baby Crema play time Бебешки мокри кърпи с капак, 72 бр., различни видове, цена 1.79 лв. / babylove Бебешки мокри кърпи с алое вера и лайка, 4 пакета х 80 бр., цена 8.45 лв.

„Ритуалът“ по хигиена на бебето включва още едно важна грижа – нежното измиване на бебешката кожа. Бебешката козметика трябва да отговаря на най-високите стандарти за качество, за да се погрижи по най-добрия начин за чувствителната кожа.

Магазините на dm предлагат богат избор от гелове и шампоани, с които къпането се превръща в свежо и приятно преживяване, а защо не и в забавна игра. babylove отговаря и на специалните изисквания: за чувствителна и склонна към алергия бебешка кожа има серията Ultra Sensitive.

sodu&Babylove

Снимка: babylove Ultra Sensitive Измиващ балсам за тяло, 500 мл, цена 4.49 лв. / Sudocrem Крем против подсичане, 125 г, цена 9.99 лв.

Все пак най-същественият момент при отглеждането на детето остава храненето. Кърменето е най-доброто за вашето дете, но ако по някаква причина това не е възможно, то бъдете спокойни. Адаптираните млека на марката dmBio са оптимално адаптирани към специалните хранителни нужди на най- малките. Разбира се, и тези продукти също са на дълготрайни цени в dm, така че може да избираме спокойно и да пазаруваме изгодно всеки ден това, от което наистина се нуждае нашето малко съкровище. Без стрес и без излишно презапасяване.

 

4

Снимка: dmBio 3 Мляко за малки деца над 1 година, 500 г, цена 13.25 лв.

След храненето с мляко, когато и първите зъбки започнат да се появяват, детето постепенно започва да се храни и с пюрета, каши и по-твърда храна. Освен голямо разнообразие от вкусните пюрета на dm babylove, Hipp и Bebelan в dm ще откриете специалната био селекция dmBio. Пюретата с марка dmBio са създадени с продукти от биодинамично земеделие, които са обект дори на по-строги изисквания от тези на био разпоредбите на ЕС. Високото качество е гарантирано, а презапасяването е излишно, защото целият асортимент е с продукти на дълготрайни цени – те няма да бъдат променяни за поне 4 месеца.

 

5

Снимка: dmBio Бебешко плодово пюре, 190 г, различни вкусове, цена 2.25 лв.

Да, нашето бебе се нуждае от качествени продукти, но най-вече се нуждае от любов и внимание. Ние, от своя страна, се нуждаем от време – малко време за нас, за да бъдем в кондиция и позитивни. Сега вече ще можем да пестим повече време, защото няма нужда да търсим и преследваме акции и специални предложения в dm.

Всичко необходимо за бебето ни очаква на дълготрайни цени в dm. Няма нужда да бързаме.


Повече информация Виж всички