Защо трябва да гледаме поредната серия на „Мисията невъзможна“

| от |


Какво трябва да знаем за „Мисията Невъзможна: Разпад”? Звездата във филма все още е Том Круз, който вече е на 56 години, но играе все едно е на 16. Каквото и да заплашва света Итън Хънт ще се справи с всичко. В шестата част ще видите автомобилни катастрофи, дуели на хеликоптер, подводни спасителни акции и всичко, което можете да си представите. А Алек Болдуин е директор на ЦРУ.

Като цяло филмът е доста екзистенциално глупав. Диалогът най-вероятно е написан от деца в пети клас. Бих го класифицирала към онези летни филми, които попадат в графата „храна за очите”. Ако искате да оставите мозъкът ви да си почине за два часа и двадесет и осем минути със сигурност това е един от най-подходящите начини. Все пак ето пет причини (освен активна почивка на вашия мозък) да гледате „Мисията Невъзможна: Разпад”.

Сцените

Том Круз си чупи глезена по време на снимки, научава се да лети с хеликоптер, скача от самолет… Бля-бля. И тук бих спряла, ако не знаех, че не е използвана онази технология CGI, с която всички герои на Марвел правят велики неща. Затова ще продължа с изумителното преследване в Париж около Триумфалната арка и двубоя в Кашмир.

 

LONDON, ENGLAND - JULY 13: Vanessa Kirby attends the UK Premiere of 'Mission: Impossible - Fallout' at the BFI IMAX on July 13, 2018 in London, England. (Photo by John Phillips/Getty Images for Paramount Pictures)

 

Ванеса Кърби

Женският каст във филма е перфектен и двете дами, които взимат участие в лентата, поставят шестата част на малко по-високо ниво. Преди това сте гледали Венеса Кърби в сериала „The Crown“ като принцеса Маргарет. Очевидно е, че Кърби е великолепна, когато се появява в парижки бар в рокля цвят слонова кост.

 

WASHINGTON, DC - JULY 22: Rebecca Ferguson attends the U.S. Premiere of "Mission: Impossible - Fallout" at Smithsonian's National Air and Space Museum on July 22, 2018 in Washington, DC. (Photo by Shannon Finney/Getty Images)

 

Ребека Фъргюсън

Ребека Фъргюсън е другата дама в актьорския състав. Тя е тъжна, одухотворена и през цялото време е доста сериозна – нещо като „Ледената кралица“, но без Кай.

Битката в банята

В тази сцена взимат участие Том Круз, Хенри Кавил и Лян Янг. Побоят се случва в Гранд Пале в Париж. Тази сцена сте я наблюдавали безброй пъти и в други екшън филми, интересното в случая е, че банята е толкова бяла и просторна…чак им завидях, искаше ми се да попитам откъде е фаянсът и с какво го чистят.

Топ Гън – продължението

Следващият филм на Том Круз ще е продължението на класиката Топ Гън, която няма как да става за нещо. Съжалявам за категоричното недоверие към подобни продължения, но Том Круз тогава беше на 24 години, а сега е на 56. Така, че най-вероятно ще останете с по-добро впечатление от „Мисята Невъзможна: Разпад”.


Повече информация Виж всички