Майкъл Дъглас с главна роля в сериал

| от MamaMia |


„Методът Комински” е поредица с участието на легендата Майкъл Дъглас. Сериалът ще е от осем епизода, всеки с продължителност от 30 минути. Сценарист и продуцент е ветеранът – Чък Лори, многократно номиниран за наградата „Еми” за сериали като „Двама мъже и половина“, „Дарма и Грег, „Теория за големия взрив“. Към Майкъл Дъглас се присъединяват още сериозни имена като Алън Аркин, Джей Лено, Пати ЛаБел, Лиза Еделстайн, Емили Осмънт, Греъм Роджърс, Ан-Маргарет, Ашли ЛаТорп, Дани ДеВито и др.

В епицентъра на събитията в „Методът Комински“ попада Майкъл Дъглас, чийто персонаж е вдъхновен именно от автобиографичния поглед на Лори към себе си. Той влиза в ролята на Санди Комински – залязъл актьор, който се е отдал на воденето на учебни семинари за седмото изкуство.

„Методът Комински“ бележи и знаково завръщане на Майкъл Дъглас към малкия екран. Актьорът прекара близо 40 години далеч от тв продукциите. Сценарият, както и самият Лори са факторите, привлекли Дъглас отново към телевизионното кино. Премиерата на сериала ще се случи в Netflix на 16 ноември.