Спортувай на открито с Константина Живова

| от |


Телевизионната водеща и блогър – Константина Живова обича спорта и се грижи за външния си вид. Въпреки всички работни ангажименти, с които се занимава, успява да отдели поне един час на ден за себе си. Ина е участвала в музикални клипове на български изпълнители, както и в сериалите „Под прикритие“ и „Секс, лъжи и ТВ – 8 дни в седмицата“. Освен с богатия си телевизионен опит, Константина е известна и като писател. Първата й книга „Завинаги“ бързо се превърна в бестселър. Тя поддържа активно и видеоблог, в който дава съвети на дамите как да усмихнат и улеснят деня си. В момента се занимава с рисуване и се опитва да води здравословен начин на живот. Константина е активен човек, който обича да развива себе си, затова ви предлагаме да поспортуваме с нея.

 

Ето няколко предложения за упражнения, които Ина сподели с нас.

След задължителния тридесет минутен крос в парка, Ина се отбива на откритите площадки, за да приключи с ежедневната си тренировка.

ина живова

Предизвикваме ви да се видим в парка! Защото доброто настроение е най-добрият приятел на спорта. Повече информация за спорта на открито можете да намерите и на сайта на София Европейска столица на спорта за 2018 година.

 


Повече информация Виж всички