Новите устни на Благо Георгиев

| от |


Много новини се натрупаха около живота на футболиста Благой Георгиев. Първо, се отказа официално от футбола. След това обяви развода си в предаването „Папараци“. „Тръгна“ с певицата Гери-Никол, междувременно си направи нови, бели зъби, а преди няколко дни дефилира в социалните мрежи с „напомпани“ устни като тези на Playmate-ките.

Дали тези промени в живота му се дължат на двата му неуспешни брака или психически проблеми от детството – никой не знае и едва ли ще разберем някога. Но скоро не съм срещала мъж, който да е направил подобни трансформации по себе си и толкова да не му отиват.

 

благо георгиев

 

„Оплюваме“ дамите, които прекаляват с пластичната хирургия, но някакси незабелязано подминаваме известни мъже, които доста повече време прекарват в кабинетите на хирурзите. Нормално ли е това – да, ако имат някакъв генерален проблем, като трето зърно, например. При положение обаче, че сравняваме дамите със силиконови устни с маймунски задник, би трябвало да имаме същото отношение и към мъжете, които залитат в тази посока. Останалата част от мъжкото съсловие биха казали, че са гей. Не са, просто имат много комплекси, които се опитват да избият по странен за нас начин. Или са ужасно вглъбени в своята външност и не виждат нищо друго освен нея.

Проблем ли това? На този въпрос отговорът е категорично – да. За нас не е, но за тях със сигурност. Едва ли някой „мъж“ би успял да си намери жена, при положение, че той самият във всяко едно отношение е по-женствен от самата нея. Лично аз не бих понесла мъжът до мен да се грижи за външния си вид в пъти повече от самата мен – това не би довело до стабилна и функционална връзка, защото ролите априори ще бъдат сменени. В една връзка трябва да има ясно изразен мъж и съответно жена – останалото не е здравословно.

И все пак нека да са му честити новите придобивки и със здраве да си ги носи.


Повече информация Виж всички