Как изглеждаха звездите на годишните MTV награди

| от Хрис Караиванова, по Vogue |


Годишните награди на MTV през 2017 г. не ни вдъхнаха големи модни надежди. Червеният килим по време на голямото събитие се ползваше от звезди, които са дошли по-скоро да се забавляват и да експериментират с облеклото и аксесоарите, отколкото да покажат завиден стил.

Дали нарочно или не, домакинът на годишните награди Кейти Пери канализира излъчване от 60-те години, смесено с щипка “Шарън Стоун” по времето на “Първичен инстинкт“. Платинената пикси прическа на Пери бе оформена с прецизност като бръснач и допълнена от големи геометрични обеци.

Някои от тазгодишните присъстващи изневериха на класиката и предпочетоха по-сложен облик за себе си. Лорде се появи с „боб“ прическа, полуповдигната нагоре, и бледорозов грим, а уелската актриса Джесика Сула беше с ореол от естествени къдрици и също толкова естествени устни.

За щастие, обичайните стилни дами, които блестят на всяко събитие, ни зарадваха и на тези MTV награди. Звездата и нова муза на Кание, Теяна Тейлър, дебютира със съблазнителна прическа с дължина до брадичката, която, съчетана с разбиващите й плочки по корема, напомняше визията на Джанет Джаксън.

Вижте акцентите от червения килим на MTV наградите в нашата галерия.


Повече информация Виж всички