Банските на сезон лято 2017

| от Хрис Караиванова, по Vogue |


Хубавото и лошото на банските костюми е това, че не можете да ги носите дълги години наред. Те или вече не ви харесват и не са актуални, или пък са остарели толкова, че вече не са еластични, а просто парче плат.

Ето защо, тази година сигурно отново се заглеждате в банските, защото навън е топло и ако още е рано за море, то всеки уикенд ви се струва подходящ да се излегнете до някой басейн.

Този летен сезон обещава голямо разнообразие от плажни модели, така че никой да не остане разочарован. Ретро моделите с дълбоко долнище отново са хит, но ако вече са ви омръзнали, няма проблем. Можете да избирате между класическите бански с триъгълници в горната част, такива без презрамки на горнището, спортни бюстиета. Банските костюми от една цяла част също остават на гребена на вълната, като често акцентът при тях пада върху моделите с едно изрязано рамо. Цветовите комбинации следват модерния тропически принт, актуалното каки, райето с цветовете на дъгата, флоралните мотиви, както и неугасващата класика от съчетанието на тъмносиньо и бяло.

В галерията ни ви предлагаме едни от най-актуалните модели бански за това лято, селектирани от Vogue.