5 задължителни аксесоара за лято 2018

| от Mama Mia |


Лятото е в разгара си, вълнените пуловери и тежките палта са отдавна складирани на тавана. Не всяка дама има възможност да инвестира в подновяване на целия си летен гардероб, затова нашето предложение е да се фокусирате върху няколко определени аксесоара, които ще допълнят тоалетите от миналата година и ще ги направите като нови.

За да освежите външния си вид заложете на нови чанти, обувки, очила… Този тип аксесоари ви позволяват да изпробвате нови тенденции, без да харчите състояние или да поемете голям моден риск. Изберете леки и светли дрехи, в които се чувствате добре и удобно. Забравете за тъмните и драматични тоалети от зимата. Заложете на естествените материи – лен, памук или коприна.

Добавете към летния си outfit модерен летен аксесоар, който може да се носи около врата, раменете или талията. По този начин тоалетите от миналата година ще изглеждат по абсолютно нов начин.

Чантата

Чанта Folli Follie, модел Lady Riviera Small Leather Handbag. Часовник и очила – колекция Riviera, Folli Follie.

Малката бледо розова чантичка на Folli Follie ще „пасне“ идеално, както на нежен офис outfit, така и на дълга ленена рокля – развяваща се на брега на морето.

Обеците

Винаги сме обичали да носим обеци. Тази година тренд сред аксесоарите са точно те, така че ще имаме късмет. Ето и нашият избор за това лято –Playful Emotions Rose Gold Plated Small Hoop Earrings, от Folli Follie.

 

Очилата

През летните месеци очилата са задължителни. Това лято прозрачните материи са тренд – прозрачен тренч, обувки с прозрачни каишки или аксесоари с прозрачни елементи. Заради това ние се спряхме на модела на Folli Follie – очила с прозрачни рамки.

Чанта и очила – Folli Follie

 

Коланът

Той е навсякъде. С една или две токи, с висока талия или ниска, пристегнал рокля или панталон. Не може да го нямаш в гардероба си през този сезон. Можеш да го намериш в магазините на всяка една mass марка, така че започвай да търсиш.

Обувките

Маратонките се завърнаха с пълна сила. Колкото по-обемни като форма, толкова по-добре. Ако ще са – да са тези на NIKE Air Huarache.