5 любими неща в гардероба на… Боряна Граматикова

| от |


Боряна Граматикова е червенокосото момиче до Мира Добрева в предаването „Отблизо“. Всяка събота и неделя сутрин краси телевизионния ефир на БНТ. В момента е в подготовка на ново младежко предаване, за което е обещала, че ще ни разкаже повече през септември месец. Сега обаче няма да си говорим с нея за телевизия, а за дрехи. Ето какво открихме в гардероба на Боряна.

Boryana

Какви дрехи преобладават в гардероба ти?

Общо взето всичко, което може да се съчетае с кожено яке и кубинки. Макар че, според моите разбирания – то това са почти всички дрехи на света. Подозирам, че някой ден и сватбената си рокля ще обуя с Dr. Martens и biker jacket (Смее се).

Боряна

Как гледаш на роклите и полите?

Имам си доволно количество от тях. Обичам дълги рокли до земята и такива със свободен силует, които можеш да сложиш с обикновени бели маратонки. Единствените рокли, които ненавиждам с ярост са тесните bandage рокли. Ненавиждам ги главно, защото имат нахалството да не ми стоят добре!

Коя е любимата ти дреха, която никога няма да изхвърлиш?

Нямам такъв евъргрийн в гардероба. Едно време си пазех роклите като някакъв чичо Скрудж и си ги броях всяко лято. Но от скоро дарявам всичко, което не съм носила в рамките на една година. Има социално слаби тийнейджърки, които също искат да носят нови и модерни дрехи, а не дрипите, които в повечето случаи хората даряват, защото искат да си изчистят гардероба от боклуците.

Боряна

Обувките?

Кубинки, малко по-military стил ботуши и някой друг отворен ток, закупен с клубна цел.

Винаги си с червено червило, това запазена марка ли е?

Да! Трябва да го патентовам (Смее се). Макар, че в това отношение съм тотален плагиат. Като малка гледах клиповете на Гуен Стефани и се заклех, че някой ден, когато майка ми разреши да се гримирам на училище, ще се гримирам точно като нея – червено червило и тънка очна линия.

Боряна

Аксесоарите?

Най са ми на сърце слънчевите очила. Хем ми допълват тоалета, хем ми крият вечно недоспалите очи.

Какво трябва да притежава задължително една жена в гардероба си?

Черно кожено яке, хубава бяла риза и малка коктейлна чанта.

Боряна

Как се разхождаш вкъщи?

Лятото – нощнички и къси панталонки с потничета. Но няма да те лъжа – паднат ли температурите под 5 градуса – веднага вадя добрата стара плюшената пижама и дебелите хавлиени чорапи.

Анцугът?

Нямам нито един. Дори за фитнес си има по-подходящи дрехи. А когато видя жени да се разхождат по анцузи и шапки с козирки в моловете, направо получавам екземи по лицето.

Снимки: Ивайло Станев


Повече информация Виж всички