10 модни повели за сезон пролет 2018

| от Хрис Караиванова, по Vogue |


Лично аз не съм от хората, които обичат зимата или носят някакъв романтичен сантимент по нея. Ето защо, с удоволствие разглеждам новите модни тенденции, оформящи се около пролетта на 2018 г. Както се казва, отстрелвам два заека с един куршум – осведомявам се за актуалното в модата, за да знам за какво да се оглеждам, а и се зареждам за един нов, по-слънчев сезон.

След като минаха големите модни седмици в Лондон, Париж, Милано и Ню Йорк, от Vogue услужливо ни поднасят на тепсия 10-те тренда, които изглеждат задължителни за всички фешън ентусиасти. А повелите сякаш не се интересуват толкова от материи и щампи, колкото от разнообразие, приемственост, бунтарство и сила. Посланието, което направо крещи от модните подиуми, е: Нека дрехите ви да отразяват човека, който сте.

За вечните оптимисти ще има рокли с цветовете на дъгата от Dolce & Gabbana. Прагматиците ще предпочетат хибридните палта на Balenciaga. Бунтарите могат да блестят въпреки хаоса с диско елементи от Paco Rabanne. Сексапилните персони ще залагат на бюстиетата на Alexander McQueen, а най-дръзките от нас ще експериментират с пера и пух, предложени ни смело от Saint Laurent.

Каквото и да изберете, гледайте дрехата да набляга върху най-доброто от вас. Галерията ни ще ви насочи в правилната посока.