Всяко семейство има своите мръсни тайни. А вашето?

| от Марина Стоименова |


Всяко семейство има своите тайни и ако вие си мислите, че знаете всичко за родителите си, за братовчедите или бабите и дядовците си, значи просто неудобната истина ви е била спестена.

Така една приятелка откри в родната си къща в провинцията любовните писма, които баща й е писал до бременната й майка. Благодарение на тези писма тя разбра много интимни тайни за сексуалния живот на родителите си – включително позитивния факт, че е била зачената с много страст и любов.

Но съвсем не всички семейни тайни са приятни.

Във форума на Reddit потребител с псевдоним jamie79512 подхваща темата: „Има ли добре пазени тайни във вашето семейство?“, а отговорите по темата са изумителни.

Ето някои от тях:

jamie79512:

„Моите родители се разведоха, когато бях много малък, и изобщо не помня тяхната раздяла. Винаги съм смятал, че те, точно както много двойки, не се разбират и просто са тръгнали по различни пътища. Но нещата винаги са били много културни между тях, без спорове за мен или за пари.

Преди няколко седмици говорих с моя брат и разбрах защо всъщност нашите са се развели. Оказа се, че майка ми била уморена от това, че баща ми постоянно е на работа и се почувствала неглижирана. Тя се запознала с колежка лесбийка от работа и започнали да излизат доста често. Моята майка решила, че предпочита компанията на жената и оставила баща ми заради нея.

Моята майка, братята и сестрите ми, както и аз, сме се преместили при тази жена. Живели сме там около година, но аз нямам абсолютно никакъв спомен от това време. До преди няколко месеца дори не бях чувал името на жената.

Накратко: майка ми оставила баща ми заради своя колежка лесбийка.

След това тя се е срещала основно с мъже (доколкото знам), така че да разбера тази история беше много изненадващо за мен.“

PurdyCrafty:

„Моята майка направи нещо подобно с моя баща. Но в крайна сметка тя остана с лесбийката. Аз дори не знаех, че майка ми е гей, дори и след като живяхме с нейната приятелка за малко. Аз просто си мислех, че жената е наша прислужница, която спи в леглото на мама.

В крайна сметка мама ми каза и ме попита какво съм мислел, че означава разноцветният флаг над нейното легло… Тичах из къщи и крещях. Години по-късно опитах и аз да съм гей, но се оказа, че не е моето.“

RatApples:

„Моята баба се застреля в гърдите на рождения ден на баща ми и той я откри. В моя род всъщност има богата история с опити за самоубийства, но неуспешни, така че на празниците около масата е пълно с хора, които са се опитвали да се самоубият, но не са успели… Супер откачено.“

redradioflyer:

„Сестрата на майка ми се чука с мъжа на другата сестра. И двамата са женени. Всеки в семейството знае, но никой не говори за това. Обикновено е много неудобно, когато се събираме заедно на Деня на благодарността.

Редакция: Да уточня: Леля 1 спи със съпруга на Леля 2. Това е започнало след като моя братовчед (син на Леля 2 и мъжа й) е бил диагностициран с рак и е продължило след като Леля 1 се омъжва и след като Леля 2 разбира за връзката. Доколкото знам, аферата не е приключила. Те са много религиозни, сигурен съм че разводът не е вариант.“

Coffeevodkacupcakes:

„Баща ми е снимал порно през 70-те. Това стана ясно по време на спор, който имахме, докато бях бременна. Това е нещо, което бих искала ДА НЕ ЗНАЕХ“.

pepesgt:

„Това не е моя лична история, но мой добър приятел (на 28 с братя и сестри в средата на двайсетте) има по-малък брат на 15 години. Този малък брат е полубрат, но не знае.

Оказва се, че майката напуснала бащата,когато децата били в основното училище и за година живяла с друг мъж. Но този мъж я оставил, когато тя забременяла. Бащата я прибрал обратно и отгледал 15-годишното сега момче като свое. Разбира се, по-възрастните братя знаят, защото са били вече в основното училище, така че е било ясно. Родителите обаче ги помолили да не казват на малкото момче, защото не искали то да се чувства по-малко обично от „баща си“.

woolah:

„Имам двама първи братоведи, които имат сексуална връзка един с друг от около година. Те са син на моя чичо и дъщеря на моята леля.“

masterdingo:

„Научих четири неща, ето ги в малко разбъркан ред:

– Моят баща е бил в затвора 14 годни. Той е бил наречен „Бандитът от Холивуд“ от пресата по онова време, тъй като е обирал известни личности.

– Моят баща е гей (все още е тайна, но вече се говори за това, защото мама е наясно)

– Моят баща носи изкуствено чене и то отпреди да се родя, заради храната в затвора

– Моят баща е убил човек (при самозащита)

Единственото, от което той се срамуваше и не искаше да знам, е че има изкуствено чене.“

Изтрит акаунт:

„Когато бях на 16, моите родители се скараха жестоко, което не беше необичано. Но по време на караницата, моят баща крещеше: „Защо не им кажеш, по дяволите!“ Накрая, след голямо количество сълзи, моята майка каза на мен и на братята и сестрите ми, че имаме по-голям полубрат. Тя забременяла на 16 и го дала за осиновяване.

По-късно разбрах, че цялото ми семейство е знаело, освен ние, децата.

Моята майка не искаше да се меси в живота на първото си дете, но няколко години по-късно го намерих през mySpace. Бях много нервен, но се оказа, че е за добро. Мама и той се събраха и сега той е част от нашия живот.“


Повече информация Виж всички