Успешно плаване през 2017-та за жените Везни

| от MamaMia |


През 2017 година Юпитер, планетата на късмета, щастието и разширението ще преминава през първия дом на знака Везни, което й разположение ще направи годината наистина успешна за нежните представителки на знака.

Те ще имат късмет да разгърнат потенциала си по най-добрия възможен начин и нещата ще им се случват с лекота и без много усилия.

С действията, визията и талантите си, ще успяват да правят силно впечатление на заобикалящите. Някои от тях ще афишират връзка, други ще напреднат много в професионален план, трети ще заминат в чужбина или по друг начин ще успеят да разширят мирогледа и възможностите си, докато четвърти ще подобрят външния вид и имиджа си.

Любов

Докато планетата Юпитер преминава през първия дом на знака, тя ще образува опозиция към Уран (планетата на внезапните промени и независимостта), който се намира в седми дом (партньорства).

Този аспект ще направи любовният живот на дамите Везни много раздвижен и динамичен през годината.

Тези от тях, които са в сериозно партньорство, ще имат шанса да го доразвият и задълбочат през годината, като някои от тях ще сключат брак, ще си направят наследник или ще предприемат друго съвместно начинание.

Докато свободните представителки на знака ще се натъкват на много интересни субекти, които ще са независими, авантюристични и много нестандартни, но с които биха могли да изживеят една бурна и страстна любов, която доста ще раздвижи и разнообрази ежедневния им живот.

Работа и пари

Дамите Везни ще имат една наистина успешна година във финансов план и ще успеят да си припечелят доста допълнителни средства, благодарение на успешни сделки, печеливши бизнес партньорства и стремглаво изкачване по професионалната стълбица.

Тези от тях, които са на не достатъчно удовлетворяваща ги позиция и са ангажирани с дейност, която не ги прави щастливи, по всяка вероятност ще напуснат и в рамките на годината ще стартират нова, по-подхождаща им и по-добре платена работа.

Здраве и тонус

2017 ще е една много добра годината и в здравословен план за жените Везни. През нея не се очаква те да имат сериозни здравословни оплаквания и неразположения.

При всички случаи обаче е важно да не прекаляват с храната и напитките, също така им се препоръчва да се движат умерено и да спортуват, понеже в противен случай не е изключено да понапълнеят леко.

Тези от тях, които страдат от хронични заболявания, ще намерят начин за тяхното облекчаване.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:
Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.


Повече информация Виж всички