Сватбена фотосесия с 60 години закъснение

| от Mama Mia |


Сватбата не е важна, любовта е от значение. Както и готовността да съюзиш живота си с човека, когото си избрал. Както и компромисите, които ще правиш, в името на това да продължите да сте заедно. Както и радостта и тъгата, които ще делите.

Сватбата е нещо прекрасно, но не тя е основата на добрия брак или пък движещата сила на любовта.

Поредното доказателство за това е историята на Роузмери и нейния съпруг. Двамата решават да се оженят през 1957. Неговият дядо подготвил двора на къщата за празненството, леля ѝ направила тортата, а кръстницата ушила сватбената рокля.

Така двамата встъпили в брак, без да подозират, че ще станат родители на 9 деца, след това баба и дядо на 16 внучета и 4 правнучета. И без да имат нито една снимка от специалния ден, само спомени.

60 години по-късноте са все още заедно, благодарни че са споделили толкова дълъг живот един с друг.

Децата и внуците им обаче решават, че родителите заслужават любовта им да се ознаменува по специален начин. Така – 60 години след сватбата им, съпрузите получават сватбената фотосесия, която никога не са имали.

В галерията ни по-горе можете да разгледате снимките от нея. Ние тайничко си пожелахме да имаме същата любов и да доживеем до спокойни старини заедно с любимия.


Повече информация Виж всички