Барби в Instagram: женена майка с две деца

| от Хрис Караиванова |


Новите технологии завладяха възприятията ни и целия ни начин на живот. Социалните медии навлязоха в ежедневието ни бързо и стремително, за да променят абсолютно всичко, което знаехме и сме видели.

По същия начин, ако в момента сте майка с профил в социалните мрежи, вие неизбежно пускате снимки на децата, на мъжа, на семейството и домашните любимци, на вкусната лазаня и капучиното с канела. Пълните фийда си в Instagram с подобни велики кадри, защото това е начинът на комуникация с останалия свят днес.

Не е случайно, че най-популярната кукла в света – Барби, също се е заела да гради имидж и позиции в социалните мрежи и по-специално в Instagram. Там Барби е женена, има две деца и профилът й показва, че тя живее като всички нас или поне като блогърките, които следваме.

I'm so excited to share our Halloween costumes with all of you !!! Can you guess what we will be ?!?!

A post shared by ?11.01.15? (@tiff_thebarbie) on

Хипстър майката Барби се казва Тиф, съкратено от Тифани. Акаунтът й в Instagram е привлякъл над 12 000 отдадени на известната кукла фенове и съдържа хаштагове, свързани с живота на една майка, разкрития за бременност, обявяване на пола на детето, раждане. Барби е толкова реална, че дори маже корема си с масло срещу стрии, докато е бременна, или пък лакомо се тъпче с всичко, което й е попаднало.

Something's never change … I ADORE my children ?????? and I LOVE MY LIFE ? #2yearslater

A post shared by ?11.01.15? (@tiff_thebarbie) on

От кадрите в профила на Барби виждаме, че куклата е пълнокръвна милениал майка, чийто живот можем да разгледаме, а защо не и да почерпим вдъхновение за следващия ни пост в Instagram.

Ending the night right ?? #massagetherapy#massage#spaday#spa

A post shared by ?11.01.15? (@tiff_thebarbie) on

?

A post shared by ?11.01.15? (@tiff_thebarbie) on


Повече информация Виж всички