Любовната история на Бил и Хилъри Клинтън

| от Хрис Караиванова |


Бил и Хилъри Клинтън се срещат още в университета през 70-те години, когато бившият президент на САЩ е срамежлив и неуверен. В крайна сметка, Хилъри е тази, която прави първата крачка към запознанството на емблематичната двойка. После на Бил са нужни три предложения за брак, докато неговата възлюбена приеме.

За никого не е тайна, че аферата с Моника Люински слага много тежка сянка върху любовта на семейство Клинтън. Те двамата продължават да са заедно, но съмненията, че това е просто политическо решение, остават. В пространството витае тягостното чувство, че двамата са един за друг, но не защото са влюбени до уши, а защото еднакво ламтят за власт и биха направили всичко, за да я имат. Дори да поддържат театър в продължение на години, като всъщност са нищо повече от политически партньори.

Сюжетът на книгата „Къща от карти“ болезнено наподобява историята на семейство Клинтън и само можем да се надяваме, че Бил и Хилъри не носят същата жестокост и цинизъм на Франсис и Клеър Ъндърууд. Все пак, след толкова години заедно, може би амбициозната двойка е взела всичко от света на политиката, за да може сега наистина да се наслаждава на любовта си. Стискаме палци да е така.

Доказателство, че любовната история на Бил и Хилари не е фарс, или поне не е била винаги, са снимките от нашата галерия, които ловко са хванали моментите на неподправена обич между двамата.


Повече информация Виж всички