Любов и нови връзки за жените Овен през 2017

| от MamaMia |


Жена Овен – годишен хороскоп

Основните показатели, които ще действат при дамите Овен през 2017 година са между Сатурн, планетата на задръжките и сигурността, която преминава през деветия дом на знака (разширение на съзнанието, чужбина, чужденци), Уран (планетата на внезапните промени и независимостта), която се намира в първи дом (изяви, демонстрация на таланти и умения) и Юпитер (планетата на късмета, щастието и разширението), който ще преминава през седми дом (партньорствата) и ще прави опозиция към Уран и секстил към Сатурн.

Заради преминаването на Юпитер в опозиция с Уран се очаква на нежните огнени създания да не им липсват възможности за стартиране на нови отношения и дейности. В повечето случаи предложенията ще идват от вън, покрай хората от средата им.

Заради тригонът между Уран и Сатурн се очаква дамите Овен да имат сблъсък между старото и новото във връзка с важните сфери в техния живот.

От една страна е възможно да имат притегляне към новите дейности, приятелства, връзки. От друга – ще им бъде трудно да се откажат от до сега познатото им. На моменти през годината ще бъдат обзети от желание за независимост и свобода и ще бързат да се освободят от оковите в живота им, ще се стремят към нови, непознати хоризонти, докато в други ще се държат здраво за сигурното и стабилното, дори и то не е това, което ги прави щастливи.

За годината да е максимално успешна за тях, е важно да не прибързват с решенията си, понеже има риск, ако не са проверили новите неща добре, в последствие да се разочароват. Добре е бавно да опипват почвата и да преценяват кое от живота си искат наистина да запазят и кое не. Върху коя връзка си заслужава да се работи, върху коя не. Коя работа или дейност си заслужава усилията, коя е време да се смени.

Любов

През 2017 нежните представителки на знака Овен ще имат късмет в любовта (Юпитер се намира в седми дом – партньорствата).

Заетите дами ще развиват и задълбочат връзките си през годината. Някои от тях ще се преместят в общо жилище с любимия, други ще сключат брак, а трети ще си създадат общо потомство.

Тези от тях, при които обаче любовните взаимоотношения с партньора от известно време са се изчерпали, не са им достатъчно удовлетворяващи и нямат реален потенциал за развитие, не е изключено да преустановят партньорството и по този начин да освободят място за нова любов.

Свободните представителки на знака ще се натъкват на интересни субекти, които да ги интригуват и не е изключено да стартират нови взаимоотношения, които да се окажат много обещаващи в последствие.

Работа и пари

Дамите от знака ще работят усилено над граденето на своя имидж и по всяка вероятност ще се развиват, учейки нови неща. Много е важно да са старателни и отговорни, както и да внимават с документите, които подписват и подават. По този начин най-лесно ще прескачат изникващите пред тях пречки и ще преодоляват нежеланите препятствия (Сатурн управителя на десети дом на Овните – кариера и обществено положение, преминава през Стрелец).

Жените Овни, които имат частен бизнес, работят с равноправен партньор или са в адвокатския бранш, ще имат множество професионални успехи през годината и ще затвърждават името си в дейността, с която са ангажирани. (Юпитер се намира в седми дом (частен бизнес, лични и професионални партньорства)

Представителките на знака, които са в държавния сектор или са служители във фирма е важно да са внимателни и да се пазят от заблуди, понеже има риск да бъдат подведени и някой да ги злепостави пред шефовете им, да открадне ценна идея и да обере лаврите за нея.

Големи финансови колебания не ги очакват, но при всички случаи е важно да внимават с големите покупки и инвестиции и е добре да не се хвърлят през глава в не достатъчно добре премислени сделки.

Здраве и тонус

Много е важно представителките на знака Овен да не се претоварват и преработват през годината и доколкото е възможно да избягват стреса, за да не пострада здравето им. Добре е въпреки вероятно претрупания им график да си оставят време за творчески занимания, плуване, йога или танци, защото в противен случай не е изключено да си докарат психосоматични симптоми, главоболие, стомашни неразположения, алергии, в краен случай дори проблеми с щитовидната жлеза.

Прегледи и изследвания не им се препоръчва да правят през месеците март, април, май и декември, когато планетата Меркурий управител на шести дом на знака Овен – здраве, е ретроградна и има опасност да получат грешна диагноза и грешно лечение.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:

Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.

Повече информация Виж всички