Идва най-бързата домашна пералня досега

| от Mama Mia |


Samsung Electronics представи новата си технология QuickDriveTM, създадена да предлага на потребителите времеспестяващи решения за изпиране без компромис по отношение на производителността, енергийната ефективност, грижата и живота на тъканите. Резултатът е решение, с което цикълът на пране е двойно по-бърз от конвенционалните перални машини, като предлага пълно, но и нежно изпиране.

QuickDrive-for-European-Taste_main-1

QuickDriveTM е последният продукт от линията технологични решения за изпиране на Samsung, който бе посрещнат с адмирации в Европа, родното място на пералната машина с барабан. Всяка една от предишните иновации на компанията, включително AddWashTM и EcoBubbleTM, е подобрила ежедневието на потребителите чрез разрешаване на ключови проблеми.

Когато настъпи времето за проектиране на технологията, която по-късно става известна като QuickDrive™, Samsung анкетира потребители от различни пазари по света за факторите, които са от най-голямо значение при покупка на пералня. Резултатът показа, че ефективността при пране е с решаващо значение, както и възможността за намаляване на времето на цикъла на изпиране.

QuickDrive™ е разработена така, че да осигурява напълно нови нива на ефективност при пране. Технологията се отличава с няколко подходящи нововъведения от Samsung, които не само драстично ускоряват цикъла на пране, но и правят процеса много по-опростен и енергийно ефективен.

QuickDrive-for-European-Taste_main-3

В допълнение към удобната форма, QuickDrive™ разполага с набор от смарт функции, предназначени да подобрят съвременното ежедневие на потребителите, като намалят значително усилията за управление на прането. Тези функции се предлагат от AI асистент, наречен Q-rator, и включват Laundry Recipe, която препоръчва оптимални цикли на пране на база на фактори като вид плат, цвят и степен на замърсяване; Laundry Planner, която ви позволява да планирате кога искате да приключи изпирането; и HomeCare Wizard, която проактивно ви предупреждава за потенциални проблеми с вашата перална машина и ви предоставя бързи и лесни съвети за поддръжка, за да държите вашата пералня в оптимално състояние.

Пералната машина WW8800M на Samsung с технологията QuickDriveTM ще бъде достъпна в България през 2018 г.


Повече информация Виж всички