Десислава Радева – all in black

| от MamaMia |


Президентът на Полша Анджей Дуда бе на официално посещение в България на 27 ноември по покана на държавния глава Румен Радев.

Първите дами на България и Полша имаха съвсем различна програма от тази на съпрузите си, докато държавните обсъждаха важни дела, Десислава Радева заведе Агата Корнхаузер-Дуда в „Майчин дом“, където се запознаха с болницата и полската технология за ранна диагностика на рака на гърдата.

След това двете първи дами посетиха етнографския музей и разгледаха изложбата „Времена и хора“. Накрая двете дами се присъединиха към съпрузите си в Полския културен център, където Румен Радев и Анджей Дуда откриха изложба, посветена на 100-годишнината от възстановяването на независимостта на Полша и 100 години от установяването на дипломатически отношения между Полша и България.

Десислава Радева този път бе заложила на сигурно – черна рокля по тялото, комбинирана с черно палто на бяло каре. За разлика от нея, Агата Дуда се беше спряла на много елегантно, бежово палто и кариран костюм от две части.