Адриана Лима преоткрива любовта в лицето на турски писател

| от По материали от БГНЕС |


Супермоделът Адриана Лима е може би една от най-красивите жени, които виждаме по кориците на списанията и модните дефилета. Това обаче не означава, че е застрахована срещу мъжката глупост и проклетия.

Тя бе омъжена за сръбския баскетболист Марко Ярич, от когото има и 2 деца. Няколко години след като си казаха „Да“, Адриана го хвана да ѝ изневерява и то не епизодично, а последователно и безочиливо.

Двамата обявиха раздялата си през 2014 година, но едва миналата година приключи съдебния процес по развода им. След това Лима имаше половин-годишна връзка с американеца Джулиън Еделман, но и там нещата не се получиха. Оттогава насам Лима заяви, че се посвещава изцяло на децата и кариерата си и повече не иска да чува за любов и връзки.

Ето обаче, че животът винаги има как да те изненада. Адриана е забелязана на няколко пъти в компанията на турския писател Метин Хара и двамата определено са изглеждали като нещо повече от приятели.

Папараци са успели да ги заснемат по врее на почивка в Бодрум. Прегръдките и целувките са се раздавали щедро, а Метин даже публикува снимка заедно с Лима в инстаграм профила си.

Към фотоса той е написал: „Щастлив съм, че срещнах такава скромна душа.. Щастлив съм от срещата си с моята просветена приятелка“.

Датата на публикацията е 11 юни, а малко по-късно в интервю за „Дейли Саба“ Хара споделя:

„Осъзнахме, че имаме чувства един към друг. Но все още се опознаваме“.

Най-хубаво е, когато човек открива любов отново, след като сърцето му е било разбито. Пожелаваме на двамата да се обичат и нямаме търпение да ги видим официално заедно. Ще бъдат страхотна двойка, нали?