60 са новите 30

| от |


2018-а е годината на юбилярите. През тази година много холивудски знаменитости ще навършат 60 годишна възраст. Днес Мишел Пфайфър има рожден ден и става на заветните 60 години – да са й честити. Шарън Стоун, Джейми Лий Къртис, Анет Бенинг, Анджела Хюит, Анджела Басет, Миранда Ричардсън и Анди Макдауъл сащо ще навършат 60 през 2018 година. В България също си имаме своите юбиляри – Силва Зурлева, Бойка Велкова, Ваня Цветкова и Цецка Цачева.

Мъжете, които трябва да почерпят за 60-ия си рожден ден са Алек Болдуин, Тим Бъртън, Виго Мортенсен, Андреа Бочели, Владо Пенев, Тодор Батков и Георги Лозанов, който на 26ти април отпразнува рождения си ден с публична лекция за „Земното щастие”.

60 не са това, което бяха преди – те се превърнаха в новите 30, може би, заради „земното щастие“, никой не знае. Хората на 60 са активно действащи и работещи не мислят за пенсия или за усамотена къща в планината. Това е поколението, което отказва да се предаде пред годините. Те трябва да са пример за следващите и най-вече за подрастващите, които се стараят да изглеждат, колкото се може по-възрастни, но никой от тях (б.а. подрастващото поколение) не си задава въпроса „А като стана на 60, как ще изглеждам?“. Това което виждаме по телевизията и социалните мрежи са едни пластмасови девойки, които дават всичко от себе си, да заприличат на кукла Барби. Да, готино е да си перфектна, симетрична и с бронзов загар, но по какъв начин това ще ни се отрази, когато станем на 60?! Единствено мога да пожелая на всяка млада дама да изглежда като рожденичката днес – Мишел Пфайфър, когато навърши 60 годишна възраст.


Повече информация Виж всички