Майка на 8 деца, сред които петзнаци, се раздели със съпруга си

| от Mamamia |


30-годишната Ким Тучи е майка на първите за Австралия петзнаци, заченати по естествен път. Отделно от тях тя има три деца под 12 годишна възраст.

В следствие на тежка депресивна и личностна криза многодетната майка обяви, че е решила да се раздели с Вон – съпруг и баща на децата.

Instagram-ът на Ким Тучи се следва от 58,2 хил. души, голяма част от които аплодираха нейното решение. Многодетни разведени родители от цял свят изказаха подкрепа и й пожелаха успех.

Тучи и нейният съпруг са нещо като знаменитости в Австралия, тъй като според статистиката, шансът за естествена бременност с петзнаци е едно на 55 милиона.

Преди 2016-а Ким Тучи вече има три деца, когато зачева за четвърти път. Тя смята, че ще е за последно, но се оказва, че буквално уцелва шестица от лотарията. Петзначките стават любимки на медиите, а социалните медии са пълни с мемета и гифове с тях.

Няколко години по-късно тежестта на родителството идва в повече на Ким, която обяснява, че сякаш е изгубила себе си.

Ким обяви в Instsgram, че известно време не е била активна онлайн, защото сее опитвала да се научи да поставя на първо място собственото си щастие – и то за първи път в живота си.

„Съжалявам че не бях наоколо в последно време. Последните няколко месеца бяха едни от най-трудните в живота ми“, пише тя.„Трябваше да се науча да поставям на първо място своето щастие и това беше наистина труден урок за научаване“.

Тя казва, че със съпругът й Вон са решили, че „за съжаление нямат повече бъдеще заедно“ и че вместо двойка, ще бъдат по-скоро „отбор за своите прекрасни деца“.

„Бракът е труден, когато дойдат децата. Трудно е да не изгубите един друг в процеса. А и понякога двама души наистина могат да израснат връзката си и единственият път напред е в различни посоки“, обяснява Ким.

„Наистина изгубих себе си през последните няколко години. Не знам кое е моето собствено място в живота и бяха толкова несигурна коя съм. Също така бях прекалено уплашена, че моето истинско аз ще бъде осъждано“. Тя обяснява още,че й е „тъжно да затвори тази глава“ от живота си, но с нетърпение очаква да види какво крие бъдещето.

Тучи не крие, че се е борила до неотдавна с тежка депресия.

„Чувствах се все едно губя почва под краката си… Сега съм оставила негативните преживявания зад гърба си и съм най-после щастлива. Щастлива съм, че Вон е щастлив и знам, че живоът само ще се подобри за двама ни оттук нататък“.

Ким и Вон се познават от тийнейджъри. Всичко е наред, до раждането на петзнаците, когато животът на двойката се превръща в едно постоянно кърмене, хранане, приспиване, сменяне на пелени и къпане – и това съчетано с домакинство и работа. Двамата все повече усещат, сякаш са надраснали връзката си.

За да се грижи за многодетното семейство, Ким овладява всевъзможни трикове. Пред Daily Mail тя разказва, че успява да нахрани 10-членното семейство с 350 австралийски долара на седмица. Тя пазарува през уикенда големи количества храна от най-евтините супермаркети. Най-много в нейното семейство се консумира хляб, мляко, сирене. На седмица се изяждат 20-ина хляба, 60-70 плода, 20 литра мляко и огромно парче сирене. Разбира се, тя купува най-евтиното мляко и сирене и обяснява, че децата й трябва да се примирят с това. За толкова много гърла няма лакомства, нито луксозни стоки – те трябва да се примирят само с най-необходимото.

Добрата новина е, че социалните медии допринасят за доходите на семействто – Ким е инфлуенсър и членовете на семейството понякога са рекламни лица на различни стоки.


Повече информация Виж всички