Какво е да си професионалист и майка едновременно

| от MamaMia |


Стефани Рул е бизнес кореспондент на американската медийна компания NBC и говорител на телевизионния канал MSNBC. Същевременно тя е и майка на три деца.

Във вторник Стефани сподели видео в социалните медии, което показва какво се случва с работещите майки зад екрана, докато светът продължава да е в частична изолация заради пандемията от коронавирус.

Във видеото ясно се вижда, че докато тя снима своя сериозен коментар за състоянието на бизнеса, нейният син се е гушнал в скута й. Всичко това остава скрито за телевизионните камери, но не и за Instagram и Twitter,където видеото се сдоби с изключителна популярност:

В Twitter постът за отрицателно време се сдоби с над 112 хил. харесвания, 12,6 хил. споделяния и почти 3 хил. коментара:


От коментарите става ясно, че изключително много работещи майки се асоциират с говорителката. Жените често са принудени да правят компромиси, за да съчетават работата си с отглеждането на децата, които в по-голямата част от света все още не ходят на училище или на детска градина.

Не може да се отрече, че Стефани Рул се справя перфектно – нейното изражение остава докрай професионално, независимо че синът й всеки момент може да се размърда и да развали записа.