Бременната Риана и A$AP Rocky: какво знаем за бъдещите родители

| от MamaMia |


На 33 години певицата и модна икона Риана свети ярко като диамант, докато е бременна с първото си дете от своя партньор – рапъра A$AP Rocky. Двойката беше заснета в Ню Йорк през изминалия уикенд и разкопчаното розово яке на бъдещата майка вече не се опитва да скрие физическото изражение на радостната вест, а именно растящото коремче на Риана. В една от сладките снимки, заснети в Харлем, където A$AP Роки е израснал, рапърът целува жената до себе си, докато двамата се наслаждават на снежна разходка на открито.

A$AP Rocky разказа публично пред GQ за романа си с Риана през май миналата година, като я нарече „любовта на живота ми“. По думите на бъдещия татко да си във връзка е лесно, когато срещнеш Единствената. А срещнеш ли я, знаеш, че е тя.

По отношение на бащинството, 33-годишният мъж е споделял каза, че възприема създаването на семейство като своята съдба. Той вярва, че би бил невероятен и наистина забележителен татко и че когато и да има дете, то ще е страхотно създание.

Вижте още: 10+1 звездни татковци разкриват тайните на бащинството

За врвъзката между двамата се говори официално от ноември 2020 г., когато Риана и A$AP Роки започват да се срещат след години на приятелство. Слухове, че те са двойка обаче се въртят из общественото пространство още откакто Риана се раздели с предишния си партньор, милиардера Хасан Джамил, през януари 2020 г. През юли 2020 г. тя представи A$AP Rocky в кампания на бранда си Fenty Skin и дуото направи няколко интервюта заедно, за да популяризира сътрудничеството си.

В свое интевю за Vogue през март 2020 г. Риана говори за родителството, като за по-осъзнат етап от развитието на човек, когато той вече осъзнава колко е кратък животът и че не си струва да го губи с безсмислени занимания.

Тя набляга на това, че се е научила да подрежда приоритетите си и да реже излишните занимания от живота си, за да не се чувства твърде претоварена. Споделя, че иска да живее по различен начин и мечтае за 3-4 деца в рамките на следващите 10 години, независимо дали ще бъде с партньор до себе си или не. Риана е категорична в подкрепата си към самотните родители. Според нея обществото налага стигме върху самотните майки и ги омаловажава заради това, че нямат човек до себе си, а би трябвало още повече да ги уважава за това.

Вижте още: Избрах да бъда самотна майка – и никога не съм била по-щастлива

„Единственото, което има значение, е щастието, това е единствената здравословна връзка между родител и дете. Любовта отглежда детето, единствено любовта“, твърди певицата. Може все още да не знаем какъв ще бъде полът на нейното бъдещо бебе, нито пък конкретната дата, когато щастливите бъдещи родители го очакват, но думите и на двамата ни убеждават, че то ще дойде на света в едно семейство, което истински го желае.

Вижте още: 

За щастието, трудностите и нежеланието да си майка говорят 10 суперзвезди и 1 херцогиня