Конкурсът „Напиши ми приказка“ приключи и наградата чака своя победител

| от MamaMia |


С края на годината дойде и краят на конкурса на MamaMia “Напиши ми приказка“. Събрахме много чудесни приказки, които с удоволствие и радост ще четем на децата си и се надяваме някои от тях да останат във времето и децата ни да четат на своите деца: защото вярваме, че в литературата трябва да има приемственост и вечност.

Благодарим на всички, които взеха участие и доставиха на журито честта да чете техните произведения.

Голямата награда бе присъдена на Илиана Йорданова с приказката „Извор и кладенец“. Наградата вече е в редакцията ни и чака своя нов собственик. Голямата награда е Lenovo Yoga Book 4G/3G WiFi GPS Champagne Gold – с тактилна Halo клавиатура, метален корпус от висококачествен алуминий, 4G и 15 часа живот на батерията.

Наградата позволява всичко: от това да четете MamaMia на нея, ползвайки я като лаптоп, през това да пишете на нея в клавиатура, до това да пишете на нея с химикалка, превръщайки я в модерен тефтер.

Честито на победителя! Надяваме се да ползва Lenovo Yoga Book за нови творчески изяви и нови пробиви в детската литература.

Онези, които са ни изпратили приказки, но все още не са ги видели публикувани на сайта, продължавайте да следите MamaMia.bg: одобрените ноемврийски и декемврийски приказки предстои да бъдат публикувани на сайта.

И не забравяйте да четете на децата си приказка за „Лека нощ“ всяка вечер. Приказките от конкурса са достъпни в секцията „Конкурс приказки“ на нашия сайт.