Време е за залози – коя актриса ще изиграе ролята на принцеса Даяна в The Crown

| от |


Коя актриса ще се превъплати в ролята на най-обичаната принцеса на Уелс – Даяна, в третия сезон на сериала The Crown. Третата част на поредицата посветена на кралица Елизабет II, която не пести пикантните подробности около живота на британското кралско семейство, се пренася в 80-те години на миналия век. От само себе си става ясно, че ще трябва да бъде представен образа на принцеса Даяна. Сватбата на Чарлс и Даяна е била едно от най-пищните светски събития през 1981 година. Също така техният съвместен живот не преминава по мед и масло, заради което се предполага, че в третия сезон персонажът на принцеса Даяна ще бъде основно застъпен.

Едно от най-спряганите имена за ролята на лейди Ди е това на звездата от ‘’Game of thrones’’ – Софи Търнър. Имената на други няколко актриси също се наредиха до това на актрисата, която се превъплати в ролята на Санса Старк – Розамунд Пайк, Кийра Найтли, Лили Джеймс, Сирша Ронан и Флорънс Пъг. Името, което се открои и предизвика най-много коментари бе това на модела Кара Делевин.

Коя, обаче, ще получи званието „принцеса“ все още не знаем, но оставаме нетърпеливи и в очакване на трети сезон на сериала The Crown.


Повече информация Виж всички