Кралската сватба: Сватбената рокля

| от |


Остават само 9 дни, докато Меган Маркъл се появи в параклиса „Св. Георги“ в Уиндзор в пълния си блясък. Роклята все още се пази в абсолютна тайна и може би ще остане така до 19 май в 12 часа.

Имаше много спекулации за дизайнера, който ще изработи сватбената рокля. Разбира се, винаги трябва да имаме предвид английските традиции и още от самото начало се появиха дълги списъци с най-добрите модни къщи на Острова. Много малко от тях, обаче, останаха сред финалните претенденти. За втората рокля на г-жа Маркъл се смята, че ще бъде изработена от Erdem.

Припомняме ви, че модната къща има канадски корен, а самата булка винаги е споменавала – Канада като своя родина. Освен това английската модна марка нашумя след успешната си колаборация с марката H&M. Едва ли това е причината за избора на младоженката, но все пак сме длъжни да го споменем. Освен това Първата дама на САЩ заложи на Erdem за роклята, с която се появи „под ръка” с Доналд Тръмп на новогодишното тържество в Белия дом.

PARIS, FRANCE - JANUARY 23: (EDITORS NOTE: Image has been desaturated.) A model walks the ruway during the Ralph & Russo show on January 23, 2017 in Paris, France. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

За церемонията се предполага, че Меган Маркъл ще се спре на австралийското дуо – Тамара Ралф и Майкъл Русо, известни със своите екстравагантни дизайни. Според клюкарски сайтове роклята ще струва около 100000 паунда, но това са само предположения… Засега.


Повече информация Виж всички