Охранителят на Ким Кардашиян е глобен с 6 милиона долара

| от |


Спомняте ли си зрелищния обир на бижутата на Ким Кардашиян в Париж?! Две години по-косно застрахователната й компания заведе иск за 6 милиона долара срещу бившия й бодигард, защото не е изпълнил задълженията си да охранява звездата. Искът е заведен срещу Паскал Дювие и охранителната фирма „Протектсекюрити“ за неизпълнение на договор.

Според застрахователната компания бодигардът е оставил Ким Кардашиян сама в резиденцията в Париж. Той самият е пропуснал да съобщи за нередности в системата за сигурност на хотела – липсвала е ключалка на портала към двора, домофонът не е работел и е нямало охранителни камери. Тези пропуски са позволили на крадците да влязат безпроблемно в апартамента на г-жа Уест.

Въпросната вечер Паскал Дювие е излезнал заедно със сестрата на Ким – Кортни Кардашиян, за да я придружи в нощен бар. Този факт още повече е улеснило влизането с взлом в апартамента на съпругата на Кание Уест.

Общата стойност на откраднатите бижута е девет милиона евро, а исканата сума от застрахователите е с близо три милиона по-малко. Бижутата така и не бяха намерени, въпреки че бяха задържани 17 души след обира.


Повече информация Виж всички