Насила ли се е омъжила София Буш за Чад Майкъл Мъри?

| от MamaMia |


Чад Майкъл Мъри, когото всички познаваме по-скоро като Лукас от „One Tree hill“, отговори на бившата си съпруга София Буш, след като тя обяви публично, че се е чувствала притисната да се омъжи за него, докато двамата са се снимали в сериала.

Мъри, 36-годишен, сключи брак с Буш, на 35, през април 2005г., когато тя беше на 22, а той – само на 23 години. Те се разделиха пет месеца по-късно. Разводът им беше финализиран през декември 2006г.

Наскоро екранната Брук каза в шоуто на Анди Коен, че бракът й с Мъри „не е бил нещо, което всъщност е искала“ и добави, че се е чувствала притисната да се омъжи за него.

В отговор, Мъри каза пред People, че „историята е нелепа“.

maxresdefault

Анди Коен също зачекна Софи, че не разбира как така се е омъжила насила.

„Защото как да разочароваш всички? Когато имаш шефове, които ти казват, че ти си единственият човек, който може да накара друг да идва на работа навреме и съответно 200 други човека да отидат по домовете си и да видят децата си, какво да направиш?“, каза София Буш.

„Това, което публиката вижда не е дори върхът на айсберга“, добавя актрисата. „С Хилари (Бъртън) се смяхме, че ако „One tree hill“ беше behind-the-scenes шоу, драмата щеше да е толкова по-добра от драмата на сценаристите“.