Как беше облечена Мелания Тръмп по време на визитата във Великобритания

| от |


Посрещането на американския президент Доналд Тръмп в британската столица – Лондон, започна с протести. Демонстрациите бяха очаквани, тъй като бяха подготвяни още месец преди посещението. Останалата част от населението бе вперила очи в Първата дама и тоалетите, които е избрала за посещението си във Великобритания.

 

мелания тръмп

 

Мелания Тръмп слезе от самолета облечена в бежова рокля на Roland Mouret, тънък, червен колан и разбира се запазената й марка обувки Louboutin.

 

мелания тръмп

 

Първата дама на САЩ успя да прикове погледите върху себе си още през първия ден от посещението на президентската двойка във Великобритания. Мелания Тръмп се появи с божествена, жълта, дълга рокля на J Mendel в двореца Бленъм. Доналд и Мелания бяха придружени от Тереза Мей и нейния съпруг Филип.

 

36832030_1827817667267112_5113754767478226944_n

 

На следващия ден от посещението на семейство Тръмп във Великобритания, Мелания посети Royal Hospital Chelsea, придружена от Филип Мей. Тя бе избрала шарена рокля в оранжево, бежово и тъмносиньо на една от модните икони на Острова – Виктория Бекъм. Както винаги обувките, с които беше съчетала роклята на футболната съпруга и дизайнер бяха дело на Christian Louboutin.

 

мелания тръмп

 

Първата дама на САЩ беше заложила на светъл, крeмав костюм на Dior за петъчната среща с кралица Елизабет II. Тоалетът бе допълнен с черен, тънък колан и чифт Louboutin. Изборът й отново напомни за един от тоалетите на Джаки Кенеди от 60-те години на миналия век.