Folli Follie представя първата си серия парфюми

| от MamaMia |


Folli Follie представя глобално своята първа колекция парфюми.

Като част от една цялостна модна концепция, световната lifestyle марка Folli Follie пое свой собствен път, за да постави най-женствената поанта в модното си израстване. Трите аромата са “Floral”, “Fresh” и “Spice”.

Всеки парфюм от новата серия разказва история. Жените, последователи на марката, избират аромата си според настроението. Те обичат да се събуждат „Fresh“, процъфтяват с „Floral“ през целия ден, а вечерта съблазняват със „Spice“.

FW16Z002_2-final

„Floral“ се откроява с плодови нотки на касис и кайсия, превръщайки се в изискан и модерен завършек на всяка визия. Мощната комбинация от чувствени рози придава повече женственост, а топлият интензитет на ванилия оставя дълготрайна следа.

„Fresh“ се откроява с плодови нотки на мандарина, ябълка и касис. Бяла праскова, божур и лилия добавят фина женственост, докато меките нотки на мускус придават незабравим завършек.

“Spice” се откроява с нюанси на бергамот и мандарина, а сърцевината е от женствени нотки на жасмин, кокосов орех и карамфил. Топлият мирис на тамян е подсилен с цитрус – един парфюм с фин ориенталски аромат.

Повече може да разберете тук.