Доналд Тръмп ще остане без звезда, а само със стена

| от |


Присъствието на Доналд Тръмп на Алеята на славата в Холивуд скоро ще бъде минало, след като плановете за отстраняване на звездата му получиха значителна подкрепа от неговите „привърженици“. Общинският съвет на Западен Холивуд гласува единодушно, за да одобри резолюция, която приканва Общинския съвет в Лос Анджелис и Холивудската търговска камара да отстранят окончателно звездата на президента.

Решението беше подкрепено на заседание на Съвета в понеделник вечерта, като една от причините за премахването на звездата бе „тревожното му отношение към жените“.

 

звезда тръмп

 

„Общинският съвет ще обмисли приемането на решението, призоваващо градския съвет на Лос Анджелис и Холивудската търговска камара да премахнат звездата на президента Доналд Дж. Тръмп от Алеята на славата поради тревожното му отношение към жените и други действия, които не отговарят на общи ценности на Западен Холивуд“, се твърди в статия публикувана след заседанието. Окончателното решение обаче остава в Холивудската търговска камара, която преди време се противопостави на призивите за премахване на звездите, които са посветени на противоречиви фигури.


Повече информация Виж всички