Деми Ловато в болница, заради свръхдоза

| от |


Деми Ловато бе приета в болница след прием на свръхдоза хероин. В момента тя е в стабилно състояние. Деми е в съзнание и със семейството си. Те изказаха благодарност към всички фенове на Деми Ловато, които изпращаха любовта си, молитвите си и подкрепа към нея. Някои от информациите, които излезнаха по медиите бяха доста неверни и унизителни по повод състоянието на певицата.

„В момента най-важното нещо е Деми да се възстанови” – споделят близките й. Представител на Ловато публикува следното изявление в социалните мрежи: „Деми е в съзнание и със семейството си, които искат да изкажат благодарности към нейните фенове и да помолят за уважително отношение към личния й живот. Всички спекулации са абсолютно излишни, тъй като нейното здраве е най-важното в момента.“

Ловато води дългогодишна битка с наркотиците и алкохола.Миналият март тя сподели с феновете си, че е вече трезвена и е излезнала победител в тежката битка с алкохолната зависимост. „Преди шест години започвах да пия водка в 9 сутринта” – сподели тя по време на турнето си. „Това трябва да се промени, защото вече не е забавно” – призна певицата. Тогава Деми говореше открито за тежкото си минало и зависимостите.

За първи път тя постъпи в болница през 2011 година, за да се пребори с биполярното си разстройство, булимия, самонараняване и пристрастяване. След което тя се подлагаше на редица сеанси, за да остане чиста. В продължение на една година Ловато бе трезвена, докато не се случи инцидента преди няколко дни.