Броени дни до концертите на IMANY в София и Пловдив

| от MamaMia |


Съвсем малко време остава до гостуването на Imany у нас. Френската звезда ще изнесе два големи концерта в София и Пловдив, които ще отбележат края на турнето ѝ, стартирало през 2016 година.

След изявите си в Измир и Истанбул, Имани идва в България в компанията на седем музиканти, с които ще завладее сцената на Античния театър на 10 юни и зала 1 на НДК на 12 юни.

Вероятно това ще са последните концерти на звездата в чужбина, преди да се отдаде на заслужена планирана почивка. След като известно време предприемаше пътувания в компанията на новородения си син, а след това се отделяше от него за дълги периоди заради изяви, Imany би се отдала на пълноценно време със семейството и отглеждане на малкия Изая. Самата певица споделя, че е много развълнувана от факта, че ще затвори страницата на дългото турне именно в България, тъй като срещите с публиката у нас са изключително вълнуващи и оставят незабравим спомен.

В дните на концертите вратите ще отворят точно в 19:00 ч. Началото е в 20 ч. За максимален комфорт на феновете е желателно пристигането да не се случва в последния момент.

Imany каца у нас ден преди да се качи на сцената на Античния театър заедно с бенда си.


Повече информация Виж всички