Седмичен хороскоп: нови проекти и пътувания

| от Селена Астро |


В понеделник Луната ще преминава през най-оптимистичния знак от зодиака, Стрелец, което й разположение ще направи първия ден от седмицата изключително подходящ за стартиране на нови проекти, промяна на мирогледа, предприемане на пътувания, забавления с приятели и познати, правене на важни покупки и подписване на важни договори.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец, както и хората с Асцендент или лични планети в тези знаци, ще бъдат особено продуктивни и пълни с идеи. Голяма част от тях ще успеят да започнат нещо ново и перспективно, както в личен, така и в професионален план. Ще разгръщат потенциала си в пълна степен и ще бъдат подобаващо оценявани от заобикалящите.

Вторник и сряда Луната ще преминава през знака Козирог, най-отговорния и старателен знак от зодиака. Тези два дни ще бъдат идеални за строителни работи, разчистване на дома, поемане на отговорност за по-възрастни роднини или близки, подреждане на документация, доказване пред авторитети и високопоставени лица.

Най-успешен ще бъде периодът за земните знаци Козирог, Телец и Дева, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно голяма част от тях да успеят да положат основите на нещо значимо в техния живот, което ще градят през близките месеци и ако са достатъчно последователни ще пожънат значителен успех с него.

От четвъртък до събота включително Луната ще пребивава в знака Водолей, най-независимият и оригинален знак от зодиака, поради което можем да очакваме тези три дни да са доста динамични и раздвижени.
Много е вероятно случайно да се натъкваме на интересни и нестандартни хора, които ще внесат нотка свежест в ежедневния ни ритъм на живот. Дните са също така подходящи за занимания с нови технологии, политика, телевизия, както и за активни социални дейности или групови занимания.

Най-добре се очаква да се чувстват през периода въздушните знаци Везни, Водолей и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да напреднат по важен за тях въпрос или ще приключат успешно с проект, с който са ангажирани от известно време и в който са инвестирали време, средства и големи емоции.

В неделя Луната ще се намира в Риби, знакът който отговаря за хаоса, неяснотата и объркването. Много е вероятно да сме доста мечтателни и не наясно със себе си през периода, поради което нещата, с които се захващаме ще се размиват и протакат и поради тази причина тези дни не са добри за предприемане на първи крачки, провеждането на важни разговори, подписването на договори, подаване на документи, закупуването или продаването на стоки, изясняването на отношения или медицински интервенции.

Водните знаци Риби, Рак и Скорпион ще са силно заангажирани с любовни въпроси и по всяка вероятност ще нищят отношенията си с човек, който им е близък до сърцето. Много е важно да не прекаляват с изискванията си и да зачитат чуждата свобода и желания.