Задава се седмица, подходяща за пътувания и срещи с приятели

| от Селена Астро |


От понеделник до сряда на обяд Луната ще преминава през знака Телец. Това е знакът, който отговаря за ценностите, комфорта, стабилността, материалната обезпеченост и спокойствието.

Разположението на Луната в знака ще направи първите два дни и половина от седмицата подходящи за кулинарни занимания, разпределение на бюджета, преразглеждане на ценностите и установяване на приоритети. Добре е да успеем да намерим начин да се отпуснем и поглезим.

Най-комфортно и в кожата си през периода ще се чувстват земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци.

Възможно е те да започнат нова печеливша дейност и да стартират важен проект, лични или професионални отношения.

От сряда на обяд до петък в четири часа следобед Луната ще преминава през знака Близнаци, най-любопитния, общителен и приказлив знак от зодиака. .

Заради това разположение на Светилото, което отговаря за емоционалното ни състояние, ни се препоръчва да използваме този период за учене на нови неща, кратки пътувания, срещи с приятели и съмишленици, спортни занимания, провеждане на важни разговори, впускане във флиртове и любовни приключения, купуване на нови средства за комуникации и транспорт.

Ще сме доста нетърпеливи и за това не ни се препоръчва да се захващаме с неща, които изискват прецизност и дълбочина.

Периодът ще бъде най-успешен за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Голяма част от тях ще успеят да намерят своето място сред заобикалящата ги среда, ще са харизматични и много харесвани. Те ще отмятат задачите и ангажиментите си с лекота и ще жънат успехи, както на професионалното, така и на личното поприще.

От петък четири часа следобед до неделя включително Луната ще преминава през знака Рак. Това е знакът, който отговаря за семейството, дома, чувствителността и грижата.

През този период повечето от нас ще бъдат изключително интуитивни, грижовни и чувствителни към нуждите на другите. Дните ще бъдат подходящи за занимания със семейни и имотни въпроси, пренареждане на дома и офиса, посещение на спа или разкрасителни процедури, зареждане и преподреждане на гардероба.

Хората в помощните професии ще са ефективни и подкрепящи, ще вършат работата си с лекота.

Най-добре ще се чувстват през периода водните знаци Рак, Скорпион и Риби, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Голяма част от тях ще успеят да отделят много време и внимание на любим човек и да се поглезят в компанията му наслаждавайки се на романтични и интимни моменти с него.