Задава се седмица на любовта и флиртовете

| от Селена Астро |


Понеделник и вторник Луната ще се намира в знака Скорпион. Това е най-потайният, магнетичен и манипулативен знак от зодиака.

Не е изключено през тези два дни да сме доста напрегнати и нещата, с които се захващаме, да не ни се получават по план и както искаме.

Възможно е да имаме усещането, че някой ни саботира и не ни мисли доброто. Дори и така да е, ще сме склонни да го приемаме доста по-навътре, отколкото е необходимо, и поради тази причина е възможно да влизаме в преки конфронтации, които ще бъдат излишни и само ще обтегнат положението.

Важно е неподвижните знаци Скорпион, Телец, Водолей и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да се пазят от недоразумения и инциденти и да са предпазливи при воденето на важни разговори.

Сряда и четвъртък Луната ще преминава през знака Стрелец, което й разположение ще ни направи доста по-оптимистични и авантюристични от предните дни.

Поради тази причина тези дни ще бъдат идеални за започване на нови връзки и начинания, пътувания в чужбина, общуване с чужденци, учене и взимане на изпити, решаване на правни въпроси или занимания с любим спорт.

Най-успешен ще бъде този период за огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. По всяка вероятност те ще започнат важно начинание, чието начало от известно време плануват.

Петък, събота и неделя Луната ще се намира в знака Козирог. Този знак отговаря за задръжките, ограниченията, отговорностите и стабилността, от което следва, че през периода ще сме доста сериозни, последователни и насочени към решаването на важни задачи.

Добре е да не се вглеждаме прекалено много в негативната страна на нещата и да не прибързваме в своите реакции. За сметка на това е важно систематично да преследваме целите си и да не се отказваме заради възникналите трудности.

Не е изключено кардиналните знаци Козирог, Рак, Везни и Овен, както и хората, родени с лични планети или Асцендент в тези знаци, да разпределят документацията и отговорностите си през периода.

През цялата седмица движението на Венера, планетата на любовта, партньорствата и хармонията, ще съвпада с Юпитер, небесното тяло отговарящо за късмета, щастието и разширението.

Заради този аспект е възможно през голяма част от периода да се занимаваме с любовни въпроси. Заетите от нас ще развиват връзките си и ще постигат ново ниво на близост с любимия, докато свободните ще флиртуват с пълна сила, с хора, на които са хвърлили око.

Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци е възможно през седмицата да започнат нова връзка и да афишират любовта си пред заобикалящите.