Сериозни крачки за Водолеите до края на годината

| от Селена Астро |


Любов

Периодът до края на годината е много добър за Водолеите в сериозни партньорства да обърнат внимание на връзките си и да ги задълбочат. Някои от тях ще се оженят, други ще се преместят при или с любимия, трети ще направят ремонт или ще обновят интериора на дома, в който живеят, четвърти ще си вземат нов домашен любимец, а пети ще създадат общ наследник.

Във всички случаи ще са фокусирани върху любимия и ще правят всичко възможно да го накарат да се почувства обичан и специален.

При свободните представители на знака на преден план ще е страстта в отношенията и те ще стартират връзки единствено, когато химията им с избраника е достатъчно силна и поглъщаща ги.

Най-вече ще ги привличат магнетични, трудно достъпни, но и чувствени субекти.

Работа и пари

В професионален план Водолеите ги чакат сериозни изпитания до края на годината. Някои от тях ще си имат проблем с човек, с когото им се налага да работят и когото им е трудно да прескочат, докато други ще трябва да се отстояват пред прекалено изискващи авторитети.

Благодарение на желанието да се справят със ситуацията по най-добрия начин и на целеустремеността и амбицията им, ще впрегнат всичките си сили и ще станат максимално ефективни и открояващи се. Ще изпъкнат над останалите и след известна доза старание ще смажат конкуренцията с финес.

Най-много успех и финансови постъпления ще имат тези от тях, чиято работа е свързана с чужди пари, инвестиции, счетоводство, медицина и психотерапия.

Важно е представителите на знака да са изключително внимателни през периодите на ретроградни планети, а именно от 27.06. до 28.08. ретрограден Марс и ретрограден Меркурий и от 08.10. до 12.12. ретроградни Венера и Меркурий и да не започват важни бизнес отношения, да не взимат дългосрочни решения, да не сключват сделки и да не подписват договори докато те траят.

Здраве

При Водолеите са възможни проблеми със зъбите, кожата, стомаха и гърлото през месеците до края на годината.
Добре е да са грижат за себе си и да се стараят да разпускат ефективно с редовни спортни активности, занимания с йога, спа процедури, творчество и плуване. Така няма да натрупват излишен стрес и тонусът им ще е добър.