Седмичен хороскоп: Луната преминава през Водолей

| от Селена Астро |


Седмичен астрологичен обзор (от 04.06. до 10.06.)

Понеделник и вторник Луната ще преминава през знака Водолей, знака символизиращ внезапните промени, социалните контакти, мечтите и целите.

Тези два дни ще бъдат подходящи за социални дейности, занимания с нови технологии, политика, забавления с приятели, осмисляне на мечтите и целите.

Много е вероятно през периода да прекараме ползотворно време с приятели или добри познати. Възможно е да чуем отдавна чакана вест или да получим важно за нас предложение.

Най-ползотворен ще бъде този период за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят успешно да систематизират плановете си и да се насочат към тяхната реализация.

Сряда и четвъртък Луната ще се намира в знака Риби, знака който отговаря за объркването, хаоса и жертвата. Заради това й разположение е възможно през тези два дни да сме доста объркани и разсеяни. Няма да ни е лесно да се организираме и да сме достатъчно ефективни, но също така не е изключено около нас да царят хаос и неразбирателства и да имаме усещането, че всичко, с което се захващаме се размива и протака.

През този период най- не във форма ще бъдат подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще са доста изнервени и по всяка вероятност ще се скарат с някого от обкръжението им за незначителни неща.

Важно е да се постараят да не задълбават конфликтите излишно. Препоръчва им се да намерят време за разпускане и отделяне от стреса.

Петък и събота Луната ще преминава през знака Овен, знака, който отговаря за борбеността, конкурент-способността и амбицията. Това й разположение ще направи тези два дни изключително подходящи за спортни активности, авантюризъм или отстояване на позициите.

Най-комфортно ще се чувстват през периода огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни личностни успехи и ще направят пробив за нещо, за което отдавна са имали желание. Много е вероятно също така да срещнат хора, които да ги подкрепят и да им помогнат в начинанията.

В неделя Луната ще преминава през знака Телец, следователно вторият почивен ден ще бъде добър за кулинарни занимания, отделяне на внимание на неща, които изискват прецизност и дълбочина, за реализиране на планове и стартиране на дейности. Бихме могли също така да го използваме за започването на професионални, но също така и на лични партньорства.

Не е изключено представителите на земните знаци Телец, Дева и Козирог, както и хората с лични планети или Асцендент да получат интересни предложения през периода, които има шанс да им се сторят неустоими.