Седмичен хороскоп: дни за семейството

| от Селена Астро |


Седмичен астрологичен обзор от 14.05. до 20.05.

Понеделник и вторник Луната ще преминава през знака Телец, като във вторник в 14:40 часа настъпва Новолуние в същия знак. Тогава движението на Луната съвпада с това на Слънцето. Събитието ще направи тези два дни неподходящи за стартиране на дейности, започване на финансови операции, сключване на сделки, въвеждане в ход на планове с цел бъдеща реализация, подписване на договори и купуване на важни неща.

Най-добре е да използваме периода за правене на равносметка и изготвяне на бъдещ план или стратегия, с които бихме могли да напреднем в избрана от нас посока.

Най-напрегнати ще бъдат тези два дни за неподвижните знаци Водолей, Скорпион, Лъв и Телец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са възможни трудности и неразбирателства покрай заобикалящите, както и забавяния и обърквания при изпълнението на ежедневните задачи, които ще ги затормозяват.

Сряда и четвъртък Луната ще преминава през знака Близнаци, най-любопитния, общителен и приказлив знак от зодиака.

Заради това разположение на Светилото, което отговаря за емоционалното ни състояние, ни се препоръчва да използваме тези два дни за учене на нови неща, кратки пътувания, спортни занимания, провеждане на важни разговори, впускане във флиртове и любовни закачки.

Периодът ще бъде най-успешен за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Голяма част от тях ще успеят да намерят своето място сред заобикалящата ги среда, ще са харизматични и много харесвани. Те ще отмятат задачите и ангажиментите си с лекота и ще жънат успехи, както на професионалното, така и на личното поприще.

Петък и събота Луната ще преминава през знака Рак. Поради тази причина повечето от нас през тези два дни ще бъдат изключително интуитивни, грижовни и чувствителни към нуждите на другите.

Периодът ще бъде подходящ за занимания със семейството и дома, както и за кулинарни експерименти.

Най-добре ще се чувстват през тези два дни водните знаци Рак, Риби и Скорпион, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да имат голям личностен успех, който силно да ги вдъхнови да се развиват и да показват най-доброто от себе си.

В неделя Луната ще се намира в знака Лъв, което й разположение ще направи втория почивен ден подходящ за спортни активности, забавления с приятели и познати, обръщане на внимание на децата, отстояване на собствените позиции, заявяване на лично мнение, демонстрация на качества и таланти и големи постижения.

Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци ще успеят да изкарат ползотворно време със семейството си отивайки на излет, семейна почивка или отдавайки се на любим семеен спорт или игра.