Не е време за важни разговори, а за почивка и забавления

| от Селена Астро |


В понеделник Луната ще се намира в знака Рак. Това е знакът, който отговаря за семейството, дома и грижата за другите. Разположението на Луната отговаря за емоционалното ни състояние и то ще направи повечето от нас изключително интуитивни, грижовни и чувствителни към нуждите на другите през първия празничен ден.

Периодът ще бъде подходящ за семейни събирания, които така или иначе ни предстоят около Коледа. Също за пренареждане на дома, както и за кулинарни изяви. Можем да се оставим да бъдем обгрижвани от другите или самите ние да се грижим за някого.

Най-добре ще се насладят на Бъдни вечер водните знаци Рак, Скорпион и Риби, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат истинска близост със семейството и близките си и ще създадат уют и спокойствие около празничната трапеза.

Вторник и сряда Луната ще се намира в знака Лъв, което дава предпоставка, всеки по свой собствен начин да търси изява и признание през двата Коледни дни. Периодът ще бъде подходящ за пазаруване, правене на изненади на любими хора,
забавления с приятели, флиртове, запознанства с нови и интересни хора, игри или занимания с деца.

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци, се очаква да изкарат ползотворно време с децата и семействата си.

Свободните представители на тези знаци ще успеят да отделят време за свое хоби или социално събитие извън комфорта на дома и най-близките си хора.

Четвъртък и петък Луната ще преминава през знака Дева. Най-ползотворен и приятен ще бъде този период за земните знаци Дева, Козирог и Телец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да стигнат до важни откровения с любим човек и ще разпуснат и ще се позабавляват в компанията му.

Този период не е добър за провеждането на важни разговори и изясняване на наболели въпроси, но за сметка на това е идеален за приключване на вредни навици, като тютюнопушене, прекаляване с храна или алкохол, както и за започване на нов спорт или нов по-здравословен режим на хранене.

Събота и неделя Луната ще преминава през знака Везни. Това е най-хармоничният и търсещ баланс знак от зодиака. Това разположение ще направи уикендът добър за активно общуване с другите, изясняване на конфликти, обръщане на внимание на
любим човек, сключване на сделки и споразумения, решаване на правни въпроси.

Най-добре ще се чувстват през периода въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще получат сериозна похвала или възнаграждение за наскоро положени усилия и благодарение на това ще се почувстват наистина удовлетворени от постигнатото през изминалата година.