Астрологичен обзор – през седмицата ни очакват флиртове и любовни закачки

| от Селена Астро |


Понеделник и вторник Луната ще преминава през знака Овен. Това разположение ще направи първите два дни от седмицата подходящи за спортни активности, авантюризъм, отстояване на позициите, менажиране на хора и ресурси.

Най-комфортно ще се чувстват през периода огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни личностни и професионални успехи и да напреднат по важен за тях въпрос.

От сряда до петък включително Луната ще преминава през знака Телец, като в сряда в 21:00 часа вечерта настъпва Пълнолуние в същия знак. Тогава движението на Луната застава в точна опозиция със Слънцето, което се намира в знака Скорпион.

Пълнолунието дава предпоставка голяма част от нас да имат конфликт между своето Его и желанието за постижения (Слънцето) и чувствата и нуждите на тялото си (Луната), конфликт между това, което трябва да правим (Слънцето) и това, от което всъщност се нуждаем (Луната).

 

хороскоп

 

Поради тази причина периодът няма да е подходящ за взимането на важни решения, ходене по доктори, правене на изследвания, подписване на договори, купуване на скъпи неща, теглене на кредити, занимания с наследства.

Най-напрегнати ще бъдат тези дни за неподвижните знаци Телец, Водолей, Скорпион и Лъв, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да се скарат с близки до тях хора и да останат разочаровани от заобикалящите. Добре ще бъде да не прекаляват с недоволството си и да не допускат напрежението покрай тях да ескалира прекомерно.

Важно е да се постараят въпреки възникващите пречки да са достатъчно ефективни и с максимално трезва преценка при взимането на своите решения. Не е изключено също така, една част от тях да имат леки здравословни неразположения като главоболие, грип или настинка, които бързо ще преминат.

Събота и неделя Луната ще преминава през знака Близнаци. Много е вероятно, заради това й разположение да станем доста любопитни, приказливи и общителни. Тези дни са подходящи за кратки пътувания, спортни занимания, впускане във флиртове и любовни закачки.

 

зодия, близнаци, хороскоп

 

Периодът ще бъде най-успешен за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Голяма част от тях ще успеят да отмятат задачите и ангажиментите си с лекота и ще трупат симпатиите на околните.

През цялата седмица Венера, която се движи ретроградно през знака Скорпион, ще образува опозиция с Уран, планетата отговаряща за внезапните обрати, целите, мечтите, независимостта, нестандартността и социалните контакти, която се намира в знака Телец.

Заради този аспект не е изключено да се натъкнем на нестандартни и независими хора, които силно да ни привличат през периода. Ще сме неспокойни и авантюристични и ще търсим новото и различното.

Най-силно ще усетят аспекта неподвижните знаци Телец, Скорпион, Водолей и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са възможни внезапни обрати в любовен план, които да ги накарат да се напаснат към партньора и да преоткрият любовта си към него.