Неловкият момент, в който бебето разваля всичко

| от MamaMia |


Фотографирането на бебета е огромно предизвикателство. Обикновено те са изключително сладки, когато обективът е надалеч и не спирате да си мислите: „Ох, да можех да го снимам ей сега, точно ей сега как е примижал“ или „Тя се усмихва, усмихва се, бързо, отивам да си взема телефона да я щракна“.

Докато си вземете телефона обаче усмивката отдавна е изчезнала и на нейно място се е настанила кисела бебешка физиономия. Той пък, както е примижал невероятно сладко, така в следващия момент надава бесен вой на глад и ужас, който изкривява цялото му лице и прави момента крайно неподходящ за снимане.

Естествено, всеки родител копнее да заведе бебето си и на професионална фотосесия, където бебешокът да бъде обилно насниман, а фотографиите да бъдат разпечатани на хартия в много високо качество, закачени в рамки по стените и подредени в красиви албуми с панделки. Бебетата обаче имат собствен поглед върху нещата и понякога саботират фотосесията по начин, който може да ядоса родителите. Или…в повечето случаи, да ги накара да се заливат от смях.

Снимките в тази галерия са живото снимково доказателство, че понякога бебетата не желаят да бъдат снимани. Или поне не им пука. Вижте ги.