Баща счупи електронните устройства на децата си и вбеси Twitter

| от MamaMia |


Баща засне видео за TikTok, в което демонстрира как „наказва“ децата си като им чупи електронните устройства с бухалка.

Браян Уелс с псевдоним @countrydad12 си създава профил в платформата TikTok на 22 април и още първите му видеа пораждат противоречиви реакции. Той публикува две видеа, в което се вижда как влиза в детската стая и се кара, че децата не помагат в домакинството.

За да ги накаже, той строшава с бухалка телевизора, който гледат. През това време децата седят на дивана и са закрили очите си, за да не виждат как техния баща разрушава техниката. В друго видео Уелс троши телефоните и таблетите на децата.

На 4 май оригиналните TikTok записи са премахнати от платформата, но единият от тях е споделен в Twitter с надпис: „Токсично родителство или не?“

Десетки хиляди души реагираха на туита. „Това е бутафорно. Това е травматизиращо“ гласи един от коментарите. „Да чупиш техните неща е форма на насилие. Отвратен съм от всички вас, които сте съгласни с това“.

Всъщност в последвал TikTok пост, който също е изтрит, Уелс съобщава, че всичко е предишното видео било една голяма шега и децата му са участвали заедно с него.

„Така, в тези видеа, където счупихме всички тези играчки и електроники, нищо не е истинско“, съобщава той на камерата. Уелсобяснява, че всичко е било планирано предварително и нито едно от устройствата не е ставало за употреба повече. Той също така добавя, че двамата със съпругата му са купили нови предмети на децата и публикува друго видео в Tik Tok, на което се вижда, че те играят с чисто нови конзоли.

Много малко коментиращи застават на страната на Уелс.Един негов защитник пише:

„Честно казано не знам как хората могат да бъдат толкова невежи и да не видят, че всичко това е майтап.Изглеждаш като страхотен баща, съжалявам, че получи толкова много хейт“.

Въпреки обяснението на Уелс, повечето хора остават на мнение, че това е опасна изпълнение.

„Отломките можеха да ги ударят“, казва се в коментар в Tik Tok. “Учиш невинните си деца, че е ок да си жесток, дори когато е просто наужким”.

Бащата вече е изтрил своя профил вTikTok. И никой не е наясно дали всичко това е било постановка или просто възпитателен подход.


Повече информация Виж всички