Най-красивите мъже от сериалите и къде още да ги гледаме

| от MamaMia |


Не, не гледаме сериали заради мъжете. Нито футбол пък гледаме поради тази причина. Нито тенис. Не. Просто, докато гледаме спорт и сериали, НЯМА КАК да не ни направи впечатление, когато някъде има хубав мъж. Той просто се натрапва с присъствието си.

Сигурно сте забелязали, че стилово мъжете се промениха, заедно със сериалите. Едно време си купувахме списание „100% Освалдо Риос“ – иконата на мъжкия сексапил. Днес вече латиноамериканските сериали останаха за по-възрастното поколение и за онези, които държат да гледат телевизия към 16ч. следобед.

На бял свят се появиха нови сериали: много по-филмови, по-динамични, по-интересни, по-кинаджийски. Женските образи излязоха на преден план: „Историята на прислужницата“ е един от немалкото примери за хитов сериал с мощни женски образи и отсъстващи мъжки такива.

В „Westworld“ тази тенденция също е застъпена: ако гледате последните епизоди, знаете как се развиват Долорес и Мейви, и какво се случи с Теди и Бернар. „Homeland“ също е движен от силен женски персонаж. В сериала има мъже, но нито един не свети толкова ярко, колкото Кери Матисън.

На фона на настъпващите силни жени в света на сериалите, в галерията сме събрали част от онези мъже, които владеят малкия екран и с лекота поробват женското внимание. Съгласни ли сте с подбора?