Може ли Том Харди да е новият Джеймс Бонд?

| от MamaМia по Кинопоиск |


Никой не знае кой ще е новият Джеймс Бонд, но всеки има мнение по въпроса, включително бондовете в песния. В скорошно интервю Пиърс Броснан, един от най-убедителните 007, наскоро заяви, че според него Том Харди би бил идеалният Джеймс Бонд.

Според Броснан Харди може да пораздвижи кръвта на персонажа и отново да го направи интересен.

Броснан не отрича досегашния титуляр Даниъл Крейг. „Даниъл напарви отличен Бонд. Той изглеждаше смъртоносно. Ти наистина вярваш, че е в състояние да убие човек.“

Напоследък явно много хора разчитат на Харди да вдъхне нов живот на стари киногерои, понеже и Хю Джакман съзря в него свой възможен наследник като Върколака в поредицата X-men.

Инак откак самият Даниъл Крейг намекна, че се е уморил от 007, тръгнаха и догадките кой ще го наследи. Говореше се, че новият Бонд ще бъде чернокож и в този план като фаворит на публиката се очерта Идрис Елба (комуто също вярваме, че може да убие човек). Продуцентите обаче смятаха, че в натюрела на Елба попадат по-груби, улични персонажи. Носеха се слухове, че продуцентският фаворит е Ейдриън Лестър, звездата от сериала „Hustle“ (Ударът) на Би Би Си.

Колкото до Харди, той има опит с високобюджетни блокбъстъри като „Лудият Макс, пътят на яростта“, „Черният рицар“ на есен се чака премиерата на „Венъм“ с негово участие. Харди умее да пресъздава злодеи и обсебени от тъмни страсти герои. Истината е, че притежава огромен драматичен талант и способности и би се справил със сериозни актьорски предизвикателства (спомнете си „Лок“ – 85 минутният монолог на един мъж, в един автомобил с хендс фри, от който не можеш да свалиш очи). С удоволствие бихме гледали Харди в ролята на 007, както и във всяка друга впрочем.

Засега се знае, че Даниъл Крейг поема последната си мисия като Джеймс Бонд в поредния, 25-ти по ред филм, който ще носи заглавие“Бонд 25″ и ще бъде режисиран от Дани Бойл. Премиерата е насрочена за 8 ноември 2019 г.

Вижте в галерията защо толкова ще се радваме да го гледаме в тази роля.