7 филма за мъници, които да пуснете, когато трябва да си вземете душ

| от MamaMia |


Знаем, знаем. Трябва адски да внимаваме, когато употребяваме в едно изречение „деца“ или „тодлъри“ и „филми“. Веднъж отвориш ли кутията на Пандора с детските, нещата бързо могат да излязат извън контрол и да се окаже, че една, две или тригодишното ти дете отказва да си яде супата, ако не му пуснеш „Прасето Пепа“. Вед-на-га.

Понякога обаче имаме нужда от телевизора, за да можем да свършим някакви неща. Бързо сготвяне на миш-маш за обяд или просто душ, който вече е крайно необходим, освен ако не искате да ви гледат странно в супермаркета.

За тези краткосрочни цели, един добър детски филм за малки деца може да свърши чудеса. Не всички филми са ефективни обаче. Пробвайте с добрите стари анимации на Disney, с които ние отраснахме и с огромно разочарование ще видите, че детето най-вероятно ще ви изгледа презрително и ще продължи да се занимава с нещо друго. Например да разлива чай по пода или да руши секцията с чук. Те просто не харесват „Лисицата и хрътката“. Други анимации са прекалено интензивни или прекалено дълги и сложни за децата между 1 и 3 години.

В галерията събрахме 7 детски, с които няма да сбъркате, ако имате малко дете. Пускайте и влизайте под душа, като измиете и чувството за вина.