Официално – Кейт Мидълтън бременна с трето дете

| от Mama Mia |


Днес като гръм от ясно небе дойде новината, че херцогинята на Кеймбридж отново е бременна!

И ако си мислите, че товаможе да е поредната „пиратка“ на жълтите медии, то веднага ви опровергаваме – официалният туитър акаунт на двореца Кенсингтън обяви щастливата новина (вижте тук).

Това ще е третото дете за Кейт и съпруга ѝ принц Уилям, които вече се радват на момченце принц Джордж и по-малко момиченце – принцеса Шарлот.

За жалост, в официалното съобщение се казва, че както с предишните си две бременности, и сега Кейт страда от хиперемезис гравидарум, което ще рече тежко, непрекъснато и изтощително гадене и повръщане.

Рисковете, произхождащи от това състояние, са сериозна дехидратация на организма, както и настъпващиалкално-киселинни изменения, които могат да бъдат опасни за майката и плода.

Поради тази причина херцогинята ще преустанови всичките си официални ангажименти и публични прояви, поне докато не се почувства по-добре.

Разбира се, цяла Англия е във възторг от новината, че най-обичаният член на кралското семейство ще дари страната с още едно детенце. Към момента не са известни никакви допълнителни подробности, но сме в очакване на такива.