Безсрамните секс фантазии, които никога няма да ти разкажем

| от MamaMia |


И да си мисли човек колко разкрепостен е, надали е готов да чуе всяка сексуална фантазия, която минава през главата на любимата му жена. Същата мила главица, която вечер заспива на рамото му, а сутрин отваря очичките си преди него, за да приготви дечицата за градина. Очаква се жената да умее един съвършен баланс между света девица и порно дива, като второто си е само за пред твоите очи, скъпи, и само когато ти го поискаш. Не е чак толкова трудно за постигане и с времето жените се научаваме да ходим по въже в това отношение.

Но, вижте, умовете ни са си само наши и там можем да си развием напълно всички онези идеи, които звучат безсрамно любопитно, но, уверяваме ви, не планираме да напуснат територията на въображението. Когато и да било.

Има фантазии и фантазии.

Някои са забавни и мили. Защо да не го направите точно както първия път, след третата ви среща, или пък да се престорите, че сега се запознавате в някой полутъмен задимен бар и не издържате на изкушението да се награбите още на стълбите му.

Някои са достатъчно непостижими, че да не вредят никому. Ти си Брадли Купър, аз съм Марго Роби. Твоето плешиво теме и моят целулит издават, че не е баш така, но за какво си ги купихме тия лампи, на които можем да приглушим светлината.

Други обаче са безсрамни, та чак стряскат. Плашат самите нас, или пък биха стреснали сериозно вас. Точно затова ще си ги премълчим. Или пък ще ги напишем тук, а вие ще обещаете, че няма да ни издавате на никого.

Онзи ваш секси сингъл приятел с брадата и татусите

Същият, дето спасява бездомни животни, свири като Джими Хендрикс и се занимава с катерене. Ние какво сме виновни, че е толкова готин. Обичаме ви и сме ви верни, но чак пък слепи не сме. Ще си замълчим по две причини. Първо, не бихме искали приятелството ви и събиранията ни с компания да станат напрегнати и неловки. И второ, ако спрете да го каните на гости у дома, ние кого ще си представяме да се приближи тихо зад нас и да ни целуне по врата, докато мием чинии след партито?

Социопати, добра новина – вие пък сте в пълна безопасност! Спокойно, и за екстровертите се отнася. Никога няма да позволим тази интригуваща мисъл да излезе от сферата на въображението ни. Но не се чудете, ако сме в особено палаво настроение след някоя съвместна вечер с приятели.

Тройка с друго момиче

Момичетата сме красиви, нежни, с привлекателни форми като в картина на самия Ботичели. Вие ще ни разберете за това, знаем. А и има нещо наелектризиращо в мисълта мъжът до теб да е толкова умел, грижовен и уверен в секса, че да може да се справи и с двете ви, а вие да му го върнете. Двойно.

Няма да ви го кажем, за да не вземете да ни повярвате и някоя нечакана изненада да се промъкне в спалнята ни, а ние на практика изобщо да не сме готови за нещо такова в реалността.

Футболен отбор

Хубаво, де, може и волейболен. Твърде много адреналин и енергия се излъчва в спорта, че на фенките му да не ни хрумне нито веднъж как в точно разгара на някой важен мач ще се озовем в съблекалните на полувремето. Да занесем вода, не за друго. Тази ще я премълчим, защото иначе повече никога няма да ни повярвате, че гледаме заради спорта.

Някой мнооооого по-млад

Такъв, който ще ни гледа с невинно влюбени очи и ще ни остави да командваме парада. Въпреки че за нас е истински важно да сме последната във вашия живот, звучи забавно просто да си помечтаем да бъдем първата в живота на някой разтревожено развълнуван, любопитен и ентусиазиран от живота и най-вече от нас симпатичен и неопитен тип на двайсет. И тази мисъл също ще си задържим за себе си. Иначе после какви аргументи ще имаме срещу мъжките симпатии към дамите в двайсетте си?

Май е време да замълчим, преди да сме издали прекалено много. Каквито и фантазии да минават през главите ни понякога, истинската сбъдната мечта е само една – в действителността всички готини секси моменти да ни се случват с човек, когото обичаме и той ни обича.

Вижте още:

14 оплаквания за секса в дълга връзка