Пяна под душа, пея под душа

| от Дани Блажева |


Да се занимаваш с реклама си има своите плюсове. Един от тях е, че съм от първите, които разбират за новите продукти и могат да ги тестват доста преди да са станали достъпни за потребителите.

Като типичен андроидски юзър всичко ново, което подобрява старото статукво по интересен, но най-вече функционален начин, винаги ме привлича.

Затова когато екипът на NIVEA обяви, че пуска изцяло нов продукт – пяна за душ Nivea Mousse (да не се бърка с душ гел) любопитството ми беше възбудено и веднага пристъпих към тест.

Останах ли доволна от продукта и бих ли застанала зад него като препоръка – ооо, да!

Nivea Mousse е копринено нежна, бърза и лесна за нанасяне душ пяна. Освен това е забавна за ползване.

Единственото, което е нужно, за да си направите хомогенна, копринена и нежна пяна за душ, е да разтръскате флакона и да натиснете дозатора. Нищо повече.
Душ пяната Nivea Mousse е толкова ефирна като консистенция, че сякаш се къпете в облак от пухкава пяна. Усещането след душ е чудесно – на гладкост, мекота и едва доловим, фин аромат.

След ползването на пяната, кожата става мека и нежна.

Най-неочакваната и приятна функция на душ пяната NIVEA MOUSSE открих случайно, докато бързах за работа една петъчна сутрин. Краката ми не бяха в идеална форма, а исках да нося рокля. Нямаше как да се епилирам толкова бързо, защото трябваше да разходя кучето и да тръгна веднага за ранна бизнес среща. Затова реших да заложа на вярната и бърза самобръсначка. Вместо да използвам сапун, сложих обилно количество от NIVEA MOUSSE и за два пъти по-бързо успях да се приведа в бойна готовност. И да – нито веднъж не се порязах. Самобръсначката се движеше леко и грациозно като скиор на добре заснежена писта.

618x361

Освен това флаконът е безкрайно удобен за ползване и пренасяне. Ходя активно на спорт и ми е писнало да разнасям сапунерки или душ гелове, които се разтичат из сака ми.

Всичко, което ми трябва вече, е шампоан и душ пяна. След употреба просто ги затварям и voila – готова съм за екшън.

Та така, момичета (и момчета) – време ви е да се поглезите и в банята като превърнете рутината в приятно изживяване. Гарантирам, че за няколко мига ще се върнете в детството с облаците от пяна под душа. Кожата ви ще бъде повече от благодарна за това решение.