Как да се отървем от торбичките под очите?

| от MamaMia |


Две хубави очи, музика, лъчи … Къде е първото място, където поглеждате човек при среща. Разбира се, че в очите, усмивката, после ръцете и обувките.

Затова нищо чудно, че едни от най-честите корекции по лицето са – избелването на зъбите, а когато става дума за оперативна намеса – премахването на торбичките под очите.

Торбичките са коварно нещо – смъкват годините на едро и със замах.

И за разлика от бръчките, които възпремаме филсофски като следите, които животът оставя върху нас, то торбичките под очите не се радват на подобно отношение и трудно ще станат нечия муза.

Никой не е застрахован срещу тях, особено ако сте минали 35 г., но има хора, които са предразположени. Начинът на живот също оказва голямо значение. Късното лягане, пикантната храна, солта, газираните напитки са все врагове на красивите очи.

С годините кожата на лицето, особено тази под долните клепачи на очите, изтънява, потъмнява и се отпуска. Оперативната намеса сигурно е трайно решение, но не е никак лесно решение, нито безобидно, нито евтино.

Днес ще ви срещнем с Remescar. Нов козметичен продукт – крем, който действа в рамките на минути и който ние тествахме в продължение на около месец на различни хора.

Remescar е белгийски козметичен бранд, който атакува пазара с посланието за супер ефикасен крем с незабавно действие.

Смело обещание, което ние лесно можем да пробваме, защото за разлика от кремовете за околоочен контур, които се ползват с месеци и години, тук имаме заявка за незабавно действие.

Затова решихме да тестваме продукта и да се убедим сами.

И така нашият първи модел е жена на 35 г., която има наследствени торбички под очите. Не ги харесва и смята, че всички хора я гледат право в тях, което й създава психологически дискомфорт.

Започваме с известно притеснение. Обещанието все пак е голямо.

Кремът се нанася с потупване на показалеца на тънък пласт в подпухналите зони, след което се изчаква две минути. Всичко е описано много добре в упътването към опаковката, в никакъв случай не го пропускайте.

За разлика от обикновен, овлажняващ крем, този се нанася малко по-трудно, трябва да сте прецизни да е равномерен и да избягвате оставянето на бели следи от неразнесен крем.

В следващите 2 минути е добре да не правите гримаси, да не се смеете или да присвивате очи, защото кремът действа.

Въпреки, че наричаме Remescar „крем“, той няма за цел да овлажни кожата под очите, точно обратното – усещате едно изсушаване, което е хубаво, защото торбичките, които искате да изгоните, са точно обратното.

След първите две минути ефектът е видим, при това много видим. Нашият модел, който е доста взискателен, определи разликата като -70%.

Следващите въпроси са: И така колко дълго? Вреден ли е? Колко често мога да го ползвам?

Ефектът, който измерихме беше с трайност между 6 и 8 часа. Кремът е за честа употреба, но не и за постоянна. Добре е да го ползвате, когато има смисъл за вас.

Тайната се крие в революционната технология EYESYL, която осигурява незабавно действие и е комбинация от глинени минерали и бипептиден комплекс – това води до силно стягане на кожата, намаляване на задържането на течности в зоната под очите и микро-мускулен стоп. Тези действия спомагат за намаляване на подпухналостта на очите и елиминиране на появата на тъмни кръгове.

Тъмните кръгове са втория пункт, който пробваме. Моделът ни е на 28 г. – здрава, стегната кожа, без торбички, но с кръгове, които издават тежък купон предишната нощ.

618x253

Повтаряме процедурата, само че с още по-фин слой крем. Опитваме се да следим ефекта в реално време. Резултатът идва доста бързо като кремът продължава да действа около 5 минути, след което издайническите следи от предишната вечер са заличени.

Живеем във време, в което искаме да сме винаги свежи, млади, да бъдем в най-добрата си форма, да постваме най-добрите селфита, да събираме лайкове. А никой не лайква торбички и тъмни кръгове. Това предполагаме е и причината, поради която гореспоменатите дами, тестващи продукта предпочетоха да останат зад кадър. Харесаха своята визия „СЛЕД“, но не и тази „ПРЕДИ“, на която кръговете и торбичките ясно личаха.

Ако искате да видите как се представя REMESCAR в различни ситуации разгледайте галерията по-горе от хора с различен тип кожа и възраст тествали продукта. (тук слагаме линк към галерията със снимки подадени от клиента, която ще е видима по-горе в статията).

Не забравяйте, че след Remescar спокойно можете да нанесете ежедневни си фон дьо тен и мейк-ъпа, с който сте свикнали.

Важно е да знаете, че говорим за клинично тестван продукт, който е подходящ за мъже и жени на различна възраст.

Няколко неща, за които да внимавате:

Remescar се нанася на измито и подсушено лице.

Вземете количество колкото грахово зърно и нанесете под очите с потупване с един пръст от вътрешната към външната част на окото.

Ако използвате околоочен крем, първо нанесете ежедневните си продукти, изчакайте няколко минути да попият напълно и след това продължете с нанасянето на Remescar.

Не прекалявайте с количеството, защото излишният крем няма да се абсорбира добре.

Трябва да изчакате пълното абсорбиране на крема, без да правите гримаси 2-3 минути.

След като Remescar напълно изсъхне можете да продължите с нанасянето на обичайния си дневен грим, но внимавайте с гримовете на маслена основа, защото те могат да намалят ефективността на продукта.

И ако вече сте на въпроса Откъде да купя и колко струва – то отговорът е близката аптека. Цената зависи от търговеца, но е средно 64 лева.

И все пак, един съвет и от нас, внимавайте и с храната. Тя може да е нашият най-голям враг.